Ask Yeniden/ Отново любов - Епизод 3, фрагман 2, Бгсубс
http://vbox7.com/play:31d4a4725e
# funda написа:

![]() |
|
# funda написа:
TOTAL
1 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:29 23:04:07 9.56 21.13
2SURVIVOR ALL STAR TV8 20:28:08 23:45:15 7.94 18.35
АВ
1 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:29 23:04:07 11.47 25.25
2SURVIVOR ALL STAR TV8 20:28:08 23:45:15 8.40 19.34
превод от руски написа:Брачната церемония, която се провежда насилствено от Шевкет, идва в дома на Шекерджизаде катo бомба, която още малко и ще избухне.
Давайки Орхан в ръцете на Шекерджизаде, Шевкет взима Фатих и Зейнеб в своите ръце. Сега Фатих ще се отправи заедно с тях на риболов. Орхан, преследван от Фехми и Мукадес в дома им, се старае да остане жив.
Мукадес вярна на мисълта „приятеля си дръж близо до теб, а врага – още по-близо”, отива в дома на Шевкет под предлог да види Фатих. Това отиване отначало води до караница, а след това Мукадес се запознава с приятелката от детинство на Зейнеб- Фадик. Това запознаство между Мукадес и Фадик ще постави Зейнеб и Фатих в сложна сируация, защото цялата истина за живота на Зейнеб знае само Фадик.
TOTAL/ 3 март 2015, еп.4
1 ASK YENIDEN FOX TV 21:00:32 23:24:37 8.59 19.802 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:56:54 23:59:43 7.89 19.17
АВ
1 ASK YENIDEN FOX TV 21:00:32 23:24:37 10.39 24.642 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:56:54 23:59:43 7.87 19.57
Тръгнаха с еп.1 от 90 минути и започнаха да увеличават времетраенето, с което много ще загубят! Това е комедия, а не трагедия ... успех така ли ще подържат?!! Много от ситуациите са нереални и това е хубавото, но би трябвало бързо да отминават, за да се смееш, а не да се замисляш ...
превод от руски написа:Резюме еп.5 / Bölüm Tarihi: 10/03/2015 /![]()
Лъжата на Мукадес за организиране на сватба, за да узнае нещо от Фадик, ще стане толкова неконтролируема, че Зейнеб и Фатих никога и при никакви обстоятелста не са били в толкова трудна ситуация. Пристигането на клюкарките в дома на Шекерджизаде, за да помогнат в подготовката на сватбата, става в най-неподходящия момент. Мукадес мисли, че е опозорена пред цялото общество. Макар и всички доволни, Зейнеб и Фатих, които ги очаква още една лъжа, в един момент ще се окажат в сред поканените за сватбата.
Ask Yeniden/ Отново любов - Епизод 5/10 март 2015
Total:
1 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:15 23:38:14 8.51 20.152 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:24:42 23:19:55 8.26 19.16
AB
1 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:15 23:38:14 10.64 24.482 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:24:42 23:19:55 8.17 18.76
превод от руски написа: Резюме еп.6
Със завръщането на Шевкет от Ръза, семейството на Зейнеб и Фатих, което бяха за един ден,свършва. Същност след завръщането му, Шевкет го чака изненада. След дълги години Мерием се появява пред него. Шевкет се сблъсква с реалността да загуби дъщеря си и затова той намира изход от положението, което ще ощастливи Фатих, а Зейнеб ще бъде далече от Мерием. Той ги изпраща на почивка.
Въпреки че Зейнеб не знае причината за тази почивка, тя за първи път ще прекара времето си по-далеч от проблемите. Тя не е в течение на очкващите я опасносности, както и от плана на Мукадес и Ирем. След продължително време тя е далече от всичко и всички.
Но щастието им няма да е дълго. Те са принудени да се завърнат обратно в Истанбул заради пристигналите новини от там. И накрая със Зейнеб ще стане това, от което тя най-силно се е притеснявала.
превод от руски написа:Зейнеб има малко нетипичен характер /различна е/. Добре стана, че ми повериха ролята. Тя трябваше да дойде при мен. С очите си видях как комедията носи спокойствие и на актьора, и на зрителя. В момента комедийните проекти са много малко. Ние попаднахме в центъра на събитията. В сериала ни има и драма, и комедия, представени с много динамика.
За мен като актриса е важно да чета отзивите за проекта и да следя рейтинга му. Партньорът ми на снимачната площадка – Буура Гюлсой, е много добър и идеален по отношение на играта и прекарване на снимачното време. Много добър човек. На снимките през цялото време се шегуваме заедно с Лале Башар, която е в ролята на Мукадес Шекерджизаде.
Тотал1 SURVIVOR ALL STAR TV8 21:01:03 24:16:46 9.46 23.33
2 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:06 23:41:40 8.78 20.564 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 20:59:44 23:44:21 6.26 14.83
AB1 SURVIVOR ALL STAR TV8 21:01:03 24:16:46 10.84 25.75
2 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:06 23:41:40 10.09 23.02
превод от руски написа:Зейнеб: Ще се срещна с Ертан.
Фатих: Не трябва да отиваш, Зехнеб, защото тази среща и за него, и за теб, и за мен ... няма да е на добро.
превод от руски написа:Резюме еп.7
Новината за завръщането на Ертан прекъсва медения месец на Зейнеб и Фатих. Зейнеб, без да губи време, иска да се срещне с Ертан, за да му каже, че в живота й няма място за него. Фатих е решен да не пуска Зейнеб сама на срещата. Зейнеб е объркана и затова му казва, че иска да остане замалко сама и напуска къщата. Фатих е много разстроен след излизането на Зейнеб и отива при Мете като му разсказва всичко, което са преживяли със Зейнеб. Сега вече и Мете е от тези, които знаят тайната.
Госпожа Гюлсум ще разбере, че Мерием иска да купи фирмата и я кани в дома си.
Total/24 март 2015/ еп.71 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:39:11 24:23:28 8.90 22.46
2 ASK YENIDEN FOX TV 20:58:54 23:32:59 8.47 19.97
АВ1 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:39:11 24:23:28 9.18 23.47
2 ASK YENIDEN FOX TV 20:58:54 23:32:59 8.91 21.44
PS: Гледах епизода с онлайн руски обяснения ... Намалиха комедията и минаха на "мелодрама" , което започнаха от миналия епизод. Явно това им намалява рейтинга ...
превод от хърватски написа:в колата след срещата с Ертан ...
Зейнеп: Какво правиш, Фатих?
Фатих: Какво правя! Един мъж те хвана за ръката и това трябваше да направя.
Зейнеп: Какво те интересува? Това е мой проблем! Не ти ли казах, че ще се срещна с него.
Фатих: Никой не може да докосва жена ми!
Зейнеп: Виж, отново правиш същото. Каза '' жена ''. Не забравяй, че не сме ...
Фатих: Не сме женени, не сме женени, знам! Не можах да се сдържа, какво да направя!
Зейнеп: Не ми крещи!
Фатих: И ти не ми крещи!
Зейнеп: Аз по някакъв начин се опитвам да заема позиция, а ти дойде там да се покажеш. Всички мъже сте еднакви. Винаги трябва да се покажете като защитници. Чуй ме, Фатих. Това е моят живот и нямаш право да се бъркаш в него, разбираш ли? Не го забравяй!
Фатих: Аз ... но забравих ...
превод от руски написа:
- Доволна ли си? Заради теб сега всички мислят, че сме скарани.
- Фатих, не искам да разговарям с теб.
- Момиче, не ме нервирай! Аз те защитавах, той те хвана за ръката ...
- Не се нуждая от ничия защита! Разбра ли? Не стига, че ме следеше, наблюдаваше, после дойде като спасител и каза, че си ми мъж. Ти разбираш ли какво направи?!
- Чуй ме, ти още ли обичаш онзи човек?
- Какви ги говориш ?
- Не се ядосваш на него, ти се ядосваш на мен. Затова те питам: обичаш ли го?
- Какво сте направили? Какво е станало? Фатих, ти също ли ходи?
- Питай приятелката си, питай я.
- Разбира се, че дойде, как може да не дойде?!
- На теб не трябва да ти се прави добро.
- Не ми прави, не ми прави!
- Може ли някой да ми каже какво се е случило?
- Аз ще ти кажа, скъпа. Някои персони, приемайки се за супермени, които спасяват света, си пъхат мноса навсякъде.
- Но на себе си казваш „Благодаря, супермен!”. Добре , че направих това.
- Ай, не мога повече да споря с теб.
- Прави каквото искаш!
- Фатих, ти не познаваш Зейнеб. Послушай, няма да я спечелиш с подаръци и изненади. Как да ти кажа ... Зейнеп не обича такива неща. Искаш ли да я спечелиш? Остави я. Оставия, не я притискай. Нека момичето спокойно да си отдъхне. Нека прави каквото иска. Послушай, когато искаш да я защитиш, ти още повече я отдалечаваш от себе си, Фатих.
- Защо? Мислиш ли, че съм й омръзнал?
- Не, нищо такова не казвам. Но ти знаеш, че Зейнеп цени свободата. Тя затова замина, за да не й се бърка никой в живота. Ти искаш ли наново да си отиде?
- Не, не искам да си отиде. Искам завинаги да остане с мен.
превод от руски написа:
— Зейнеп.
— Как си , Фатих?
— Добре, а ти?
— И аз съм добре. Виж, Фатих, ако си свободен можеш ли да дойдеш да ни вземеш със Селим, само ако си свободен.
— Наистина ли? Доооо ... на съвещание съм, имам работа.
— Значи няма да дойдеш?
— Сядайте в едно такси и идвайте.
— Такси?!
— Затварям, на съвещание съм.
превод от руски написа:Зейнеп: Добро утро! Хайде, ставай! Ще ви ... взема ...
Фатих: Ертан, не се доближавай до жена ми!
Зейнеп: Фатих! Той е умрял!/в играта пейнтбол/
превод от руски написа:Резюме еп.8
Мерием, която разбира, че Зейнеб е нейната дъщеря, се натъква на нея в къщата. Зейнеб не я разпознава и това огорчава Мерием ...Новата двойка Фатий и Зейнеб отиват на първата си среща. Фатих си мисли, че ще прекарат времето само двамата, но Мете, Фадик, Орхан и Селин се присъединяват към тях.
Неочаквано е това, че Ертан тайно попада в тяхната компанания с единственото желание да поговори със Зейнеб, но неочаквано се оказва в къщата.
Докато Зейнеб, Фатих и другите се опитват да скрият Ертан, Мерием решава да разкаже всичко на Зейнеб. Под предлог да се сприятелят, тя кани Фатих и Зейнеб на вечеря.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта