ASI-BG.COM • Виж темата - Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Вто Сеп 03, 2013 3:00 pm

Изображение

ИзображениеСерхат е беглец, бивш полицай, който е променил самоличността си. След инцидент напуска полицията. Основната му задача е била да проникне в мафиотските структури за информация. Но прави грешка, убива сина на най-злия мафиот. Напуска полицията, но наказанието му остава. След това събитията поемат в друга посока ... отива в Анадолско село и открива чайна, но миналото го застига и го принуждава да се завърне и довърши започнатата задача.
Изображение Изображение Изображение
Serhat Akeri _ Ismet Ali Topuglu _ Ertan Demir
(Gurkan Uygun) (Mustafa Avrikan) (Berk Hakman)
Изображение Изображение
Nurgul Hakeri _ Merve Torcuoglu Demir
(Ozlem Ilmaz)_(Begum Birgulem)
Изображение Изображение
Dadayli Tahir _ Doctor Nazmi
(Hasan Kucukcetin)_(Inanc Konukcu)
Участват още: Selda Özer - Nimet Topçuoğlu; Burak Deniz - Burak Topçuoğlu; Atakan Yağız Savaş - Murat Topçuoğlu; Şener Kökkaya - Hamit Aygün; Gazanfer Ündüz - Erol Demir; Cengiz Sezici - Bici; Ufuk Karaali - Mustafa Çekçek; Yüksel Ünal - Combo İsmail; Feriha Eyüboğlu - Semiha Teyze.

************************
Режисьор: Volcano Kocatürk (Karadaglar и Šubat)
Сценарист: Zülküf Yücel (Iffet, Dila Hanim, Kotu Yol)
Продукция: Süreç Film
Продуцент: Ali Gundogdu
Сериалът ще се излъчва по Image всеки вторник от 20:00 часа.
ATV на живо ATV на живо ATV на живо ATV на живо


Кратки резюмета на излъчените епизоди [difus_blush2.gif]
 : Ep.1
Сериалът започва със сцена на престъпление, когато Ахмед (Серхат) прави изявление, че е убил двама бандюги при самозащита. Инспекторът му казва, че не вярва на това. Трябва да си спомни и да разкаже по детайлно, с подробности. Ахмед е объркан и иска да го отведат в болницата.

Преди 36 часа в Сивас Дивирги (Дивирги е град в провинция Sivaskoj)
Ахмед държи кафене. Води спокоен живот, в добри отношения е с всички в градчето. Има годишнина от брака си с неговата жена и решава да й купи пръстен. За този, който му харесва, няма пари, но го взема на изплащане. Продавачката е сигурна в Ахмед, защото той не е забравил годишнината и винаги идва с цветя в ръка. Ахмед има и син, който иска да стане полицай когато порасне. Нургюл си мисли, че е забравил за годишнина, но Ахмет дава на сина си пръстена да й го поднесе. И така Ахмед има в жовота си син, жена, чайна (кафене) и малка къща, както и завидна връзка със сина и съпругата си. Живее прост живот на обикновенните хора. Договаря се с жена си в неделята да идат на излет ... че тя винаги е несъгласна ..., той никога няма да я лъже ...

Тогава се случва обира в златарския магазин. Крадците ограбват една бензиностанция и убиват магазинера, но това не им е достатъчно, полицията ги търси двамата. Те отиват в златарския магазин и насочват оръжие към магазинерката. Ахмед се озовава в магазина. Моли ги да напуснат, в противен случай ще бъде принуден да им направи нещо, което те не биха искали. След екшън сцена двамата са убити от Серхат. Инспекторът коментара пред Ахмед това което е направил: не му е ясно как пистолетът, за който той твърди, че се е защитавал, е намерен в ръката на нападателя. Ахмед казва, че всичко това се е случило толкова бързо, че е възможно да не помни някои детайли. Инспекторът го оставя да си спомни и му казва, че е добре да не напуска селището.На никой в градчето не е ясно как е успял да ги победи и двамата, а Ахмед им казва, че и той не знае, просто е имал късмет . За да се предпази от репортерите, казва на Нургюл да излезат прз задната врата, уморен е, не иска да бъде питан за нищо и набързо разкарва репортерите.

Истанбул
Ертан влиза при тъста си и го вика да види нещо на PC - Серхат! Открил го в новините: при опит за грабеж в малък град Серхат се показал като герой. Той живее спокоен живот в малкото градче, женен е и има дете. Фамилията е искала да убие Серхат, но той избягва и оставя след себе си трупа на Мурат - един от двамата синове на Исмет Али. Серхат е избягал и се е скрил. Тъста на Ертан му казва, че преди да издаде заповед да се направи това, което трябва да се направи (да го убият), жалко щяло да бъде, защото го е обичал като син, да му го докара Серхат / Ахмед в Истанбул.
Жената на Исмет Али е неподвижна, не говори, не познава никой. Синът им Бурак е ожесточен, с проблеми и няма добри отношения с баща си. До Исмет Али е дъщеря му Мерве, която казва на Ертан, че не е необходимо да отива и няма нужда да убива Серхат, минали са толкова много години, няма смисъл . Ертан й казва да обясни това на баща си.

Сивас Дивирги
Всички говорят за героизма на Ахмед, появява се в новините. Ертан отива в селището, представя се като журналист, научава къде се намира чайната на Ахмед и го посещава.
Ертан: Какво има Серхате? Какъв хубав екшън си направил. Ела, седни да поговорим. Когато прочетохме за тебе в новините, толкова се зарадвахме. Домъчняло ни е за теб. Какъв хубав втори живот си направил - тиха работа, красива жена, дете. Кълна се, все едно гледах реклама за „застраховка живот”.
Серхат: Какво искаш?
Ертан: Какво бих могъл да искам при такъв живот, освен твоето добро. Тъста ми каза да те отведа в Истанбул. Превозът е безплатен. Празник е, ако отидеш и целунеш ръката му, може и да получиш подарък. Изпий един чай и да тръгваме. Да не се показваме повече тук.
Ертан оставя визитката си и излиза. Звъни на Давут и му казва да вземе "пакета" или детето.Серхат бърза към дома си, но те вече са отвлекли детето. Ахмет казва на Нургюл да не се обажда в полицията и обещава, че по-късно всичко ще й разкаже, но повече не трябва да губи време, за да намери Омер. Серхат казва на Ертан, че ще го убие, ако нещо се случи с Omer. Ертан му казва къде да дойде. Нургюл се обажда на комисаря.

Омер побягва, но го улучват. Ахмед добре му казва да се скрие и да не се показва, но ... детенце прибягва при баща си и куршум в гърба го поваля. Серхат го качва на колата и го кара към болницата. В същото време Ертан и Давут продължават да стрелят по колата, въпреки че разбраха, че детето е улучено. Лекарите не успяват да го спасят.

Ертан се обажда на ИА и му казва, че детето на Серхат е мъртво, че са искали чрез него да накарат Серхат да тръгне. Тъстът му се ядосва , зеткото е неспособен, казал му е да не пипа жена и дете, нарежда му веднага да се връща в Истанбул, ако иска да остане жив, сега Серхат пред нищо няма да се спре.

ретроспекция ...
Синът на Исмет Али – Мурат, е застелян докато Серхат се е спасявал. Мурат е предлагал да убие Серхат, но баща му отказва, да не се меси. Какво се е случило вътре в халето не дават, но Мурат излиза прострелян и умира. Серхат е избягал през прозореца.

Нургюл не иска да живее без сина си и се опита да скочи от жп моста. Серхат я спира и уверява, че животът продължава и всичко ще отмине.
Нургюл: Нас ни има, това ли е? Не те искам! Ти уби моето дете. Казах ти да отдидем в полицията, а ти каза „недей”. Koи бяха тези хора? Нека Бог да ги накаже! Кой си ти? Кой си ти?
Ахмед: Истинското ми име е Серхат, Серхат Хакери. И аз бях един от тях. Когато ми се предостави възможност, избягах. Избягах да започна един нов живот, живот без грях . След това ти се появи пред мен. Сякаш тъмнината изчезна. Опознах те, обикнах те и си казах: „Това е тя! Смисълът на живота ми ...”
Нургюл: Щом си ме лъгал толкоз години, за мен ти не съществуваш вече.
Нургюл прибира чанта багаж и тръгва с автобус за Истанбул.
Комисарят след информацията, получена от Нургюл, идва в къщата при Ахмед, но Серхат избягва от полицаите.

Между Mерве (дъщерята на Али Исмет и жена на Ертан) и Серхат е имало сърдечна история, защото тя казва на Ертан да не убива Серхат, минали са 7 години от смъртта на Мурат, тя пази скрити под ключ още снимки на двамта със Серхат.

Изображение

Еп.3– кратко резюме:
Изображение Нурга отива да види Серхат след като Дадайлъ го извади от гроба полужив-полумъртъв с куршум в гърба, а Доктора го оперира. Дадайлъ й говори, че Серхат я е излъгал, за да защити нея и Йомер. Серхат не е човек, който много говори и тя преувеличава вината му. Но Нурга му казва, че е трябвало да й каже преди сватбата, защото не може да забрави и да прости това, което й е причинил, и си тръгва. Дадайлъ й казва, че ще й позвъни след няколко дни когато се успокои. В това време Серхат се събужда и му казва да не й се обажда, защото всичко, което е казала, е вярно, за да спаси себе си, скрил се е зад невинни хора.

Изображение По настояване на Исмет Али, Ертан прави проучване и установява, че след като е напуснала Серхат, Нурга е отишла в дома на леля си. Ертан казва, че това е най-добре за него, защото няма да му навреди. Исмет Али обаче иска да помогне на Нургюл, защото ако направиш добро, ще ти се върне,а тази жена е загубила всичко и затова ще й помогнат, но ... тя не трябва да разбере кой стои зад всичко това.

Изображение Лелята казва на Нурга ” Ако искаш да останеш тук, ще си намериш работа. Не мога да се грижа за теб."

Изображение На Бурак не му се е «получило» с неговата Есе. Казва му, че ако е знаела за неговата мъжка «немощ» в кревата, би му дала предварително «лекарство»! Бурак я бутна и тя е мъртва. След това обяснява на Мерве, която идва веднага след обаждането му, че е чул писъка на Есе и когато влезнал в банята видял, че тя лежи мъртва на пода. Мерве не му повярва, но му нареди всичко да изчисти, за да не останат негови отпечатъци. След това отиде при шефа на хотела и му даде своя версия, като го шантажира.

Изображение Серхат е работил под прикритие, а след това Исмет Али го прави негова дясна ръка. Някакви хора искат да атакауват Али Исмет и Серхат им се показа. Така на Серхат му се отдава възможност да проникне и получи благоволението на Исмет Али.

Изображение Ертан дразни Мерве като й казва, че може да отиде на гроба на Серхат и да размишлява за Фатих.

Изображение Докторът каза, че за да е всичко наред, т.е. за да победят врага, трябва да знаят какво правят, да се вкарат в тяхната кожа и да ги проучат добре. Затова се е погрижил и влезнал в лаптопа на Исмет Али чрез камерата.
ИзображениеНаучават, че ИА ще достави стока на Мустафа за 5 млн. турски ири в някакъв склад, който Серхат си мисли, че знае.

Изображение Нурга попълва формуляр за работа в някакъв ресторант. Никога не е работила. Директора на ресторанта ще вземе решение по-късно. Исмет Али решава да й помогне и да получи работата, като заповядва на Ертан да отиде до управителя и да види какво може да се направи. Ертан казва на Мерве за плановете на Али Исмет и даже й казва, че това е забавно, защото Серхат е мъртъв, а проблемите с него не престават.

Изображение Докторът пуска в интернет новината, че Ертан си е купил разкошна яхта за 8 млн. лири и прави новината водеща за деня. Ертан обяснява на Али Исмет, че това е лъжа, ама тъста не му вярва. Мерве му обяснява също, че всеки може да пусне такава новина с цел да насъска Мустафа срещу тях. Естествено, че Мустафа вижда новината и тотално полудява.
Ведат(племенник на Мустафа) моли да пощадят живота му и за отплата ще каже на чичо си Мустафа, че всичко е инсперирано от идиота Ертан. Изображение Дадайлъ го пуска като направии цяла канонада след бягащия Ведат, за да не се обърне да види лицето му.

Изображение Изображение Мустафа отива у фамилията с Ведат и казва, че е разбрал, че Ертан е наел хората за обира. Ведат им казва, че е чул в колата, че споменават Ертан и даже се е обадил да каже, че ще действат по стария начин както винаги. Мустафа му казва на Ертан, или да върне обратно стоката, или Исмет Али, който е знаел още от самото начало, ще си има неприятности. Тъстът защитава зеткото, но Мустафа иска парите, ако не ще се лее кръв!
Изображение Другите босове съветват Исмет Али да се помири с Мустафа, но Кръстникът е обиден и казва, че не може на този свят да има неприятели.
Изображение Ертан напада Мустафа и го убива.

Изображение Серхат и другите двама четат във вестника обявата за смъртта на Мустафа. Али Исмет получава плик, донесен от Дадайлъ, със снимка от ръкополагането на Тути де Капо с кръстчета върху Мустафа и Серхат. Намек, че е мафиотско разчистване и да се готви следващия.


Еп.4– кратко резюме:

Изображение На погребението на Мустафа лицемерчето Ертан към опечалените близки "Обичах Мустафа като брат!".
Изображение Серхат казва, че това е (Ертан) най-големият лъжец на света – първо го уби, а после плаче на гроба му. Дадайлъ му казва, че на неговия гроб Ертан ще се смее ..."там където Серхат удари, поникват цветя и рози "

Изображение Серхат и другите в колата подслушват срещата между босовете, където Исмет Али разпределя бизнеса на Мустафа.
Изображение Те са недоволни, защото Али не се държи като Кръстник и не може да защити сигурността им.

Изображение Ертан има съмнение за подслушвателни устройства в дома си и затова назначава нов шеф по сигурността – Полат! Той ги съветва да затворят всички електронни технологии и да не говорят по важни въпроси в къщата. Докторчето се разстрои след тези напътствия, които са изпълнени, защото вече не може да подслушва.

Изображение Ведат е избягал зад граница и Исмет Али нарежда на Ертан да го намери и реши проблема. Ертан се оплаква на Мерве, че му е писнало вече от нарежданията на баща й.

Изображение Излиза новината за убийството на девойката и Бурак е нервен, защото има полицейско разследване. Мерве му казва, че това е обилновенна процедура и той няма никакво отношение по убийството в хотела. Няма да отрича, че знае и я познава, но това не означава, че я е убил, защото телефонните разговори не са никакво доказателство.

ИзображениеСерхат мисли за Нурга, тъй като тя е в града и дали се справя. Докторът казва , че ако иска (Серхат), той ще иде да провери и да й занесе пари. Серхат му казва, че от гордост няма да иска да ги приеме, но докторчето настоява , че ще я накара да ги предприеме и Серхат се съгласява.

Изображение Нурга е в ресторанта и е в пробен период и е доста смотана. Ертан е в ресторанта и уволнява управителя. Нурга се моли да не й отказва, тя се нуждае от работата и затова, че няма опит, никой не иска да я наеме. Ертан се шегува и й дава работа , съгласява се, но казва, че такова нещо не трябва да се случва повече.
Изображение Изображение Нурга отказва парите от Серхат, тя има работа и не иска нищо от него, нека да не й се меси повече.

Изображение Ертан трябва да дойде и да види роклята на Мерве за бизнес приеми. Той все още е задъхан, когато вдига телефона. Казва на Мерве да се обади по-късно, защото е затрупан от работа.
Изображение Любовницата му казва да се върне в кревата, щото и това й е предостатъчно, че я третира като курва. Ертан я пита какво си мисли, че като си лягат по два пъти, означава, че ще се ожени за нея. Мацката иска да го привлече, иначе ще му създаде неприятности, но той я предупреждава, че ще й отреже езика!
Мацката се казва Алев и секретарка на Ертан. Той е купил вилата и се виждат там всяка седмица.

ИзображениеЕртан е отгледан от баща си. Майка му е изневерила на баща му, а той едва не я е убил. От този ден той не е видял повече майка си. От ранна възраст е плащал дан на хорското мнение. Нито Мерве, нито Исмет Али знаят подробности.
Серхат се чуди, че Мерве се е съгласила да се омъжи за Ертан. Той се изненадва, когато на Мерве й е става тъжно колко разходи трябват за сватба. Пита я дали го иска или защото семействата така го искат. Тя отрича и казва, че Ертан е нейният избор. Серхат : „Това е логичен (по логика) брак .”Мерве го напада, че като е спасил живота й, това не му дава право да напада Ертан, който Серхат не обича от първия ден, както тя е забелазала. Но според нея, животът е такъв - за някои успешен, за някои –не. Мерве казва на Серхат. че сега е негов ред, и го пита какво иска да й разкаже за Ертан.Серхат лъже и казва, че той просто иска да й каже, че не го обича, уверен е, че тя дори иска разрешение да обича баща си и дори ако иска да напусне Ертан, ще поиска разрешение от баща си, ...вижда се, че Исмет Али иска Ертан за зет.

Изображение Дадайлъ успява да сложи бръмбар в джоба на един от двамата на срещата, но нищо се не чува ... той успява да вземе портфейла и нареди на докторчето да го провери.

Изображение Бурак се мъчи със съвестта си, майка му му казва, че не е лош. Полицията идва да отведе Бурак за показания. Мерве го съветва какво да каже, че са приятели, но не са се виждали в деня на убийството. Бурак отрича, че в онзи ден се е видял с Есе. Прокуратурата го подозира, че е убил Ece или знае нещо по въпроса. Търсят се кадрите от камерите в хотела (Мерве, когато отиде при директора му каза да изтрие кадрите от камерите, иначе баща й ще се погрижи за тях .)

Изображение ИзображениеСерхат и Ертан се състезават кой ще изпълни първи поставената задача от Исмет Али – кой разпространява наркотиците. Кръстникът има по-голямо доверие на Серхат, отколкото на Ертан.
Изображение Серхат открива, че Мурат смърка дрога и му казва, че ако не си признае, той ще каже на Исмет Али.

Изображение Изображение Накрая се оказва, че Ертан и баща му са планирали всичко, но баща му го подхлъзна.

Изображение Шефът на Серхат – Дебелия, описа Ертан така: курвар, психопат и маниак .
Не му даде сърце на Серхат да й каже на Мерве за кой ще се омъжва. Но тя рано или късно го е разбрала – това не може да се скрие под един и същи юрган и покрив.

 : Ep.5„Бащи и синове”. Изображение
Изображение Исмет Али казва, че д-р Назми е виновен за всичките им проблеми. Не го е нападнал преди и е пощадил живота му. Ертан му казва, че той е виновен, защото му е вярвал. Изображение ИА казва: „Кучето ми беше приятел и то приятел, който съм обичал, но как да предположа, че ще стана жертва на добрите ми намерение” Ертан му обещава да оправи всичко. ИА му кава, че трябва да разбере кой стои зад доктора, защото той не е способен на такова нещо. По-скоро веднага трябва да разбере кой е човекът зад маската.
Изображение ИА получава CD от човек с маска, който го съветва да се позаинтересува какви са стоките на Ерол. Ертан казва, че баща му има стотина складове, в които може да се вкара всичко. Разбира се, Ерол ще отрича всичко, но ИА не е наивен. Изображение Ерол му казва да не гледа зад гърба си, а ИА му казва, че ще научи как се предава приятел. Erol казва, че в продължение на толкова много години не е влязъл в сделка с наркотици, защо сега да го прави. Ертан казва, че не трябва да ги въвличат в такива игри. Изображение Тогава Ерол убива авера си, за да прикрие следите си, тъй като знае, че ИА ще започне да разследва.
Изображение На Ертан му става драго, че синчето му Умут е пребил някакво момченце в училище. Ертан едва се съгласява да отиде на разговор с директора. Той няма да пусне Умут на психиатър и както се закани на Директора, така наказа и психо доктора!
Изображение Ертан е купил къща, за да живеят в нея той и Mерве след брака, но тя не иска, защото щяло да й е скучно. Мерве му казва, че бракът не е детска стая с деца колкото той иска. Ертан й казва да остави децата и да не мисли за тях и я притиска ...
Изображение Мерве:”Не преди брака!” Мерве му казва, че ако за това я е довел тука, можел е да си спести парите и да да вземат хотелска стая, за го направят. Според Ертан вината да е с такава хладна жена си е негова и се обажда на Алев (секретарката му).ИзображениеИзображение Реплика между Мерве и Серхат: „Какво е това изражение? Да не би Ертан да ти е направил нещо?” Мерве му казва, че е купил къща, но те са се скарали. Макар и да не разбира каква е тази история, Серхат й казва да го оставят на мира.
Изображение Ертан й казва на Алев да забрави за брак и да не мърмори. Алев смята, че не иска брак с нея, защото бил богат. Изображение След боя, който му хвърля Серхат, Ертан отива при баща му. Изображение Ерол му се кара, нека найскоро да се ожени за Мерве и постигне целта, а после да прави каквото иска.
Изображение Докторът вика Серхат, както и всички останали, за да ги разпита и запише за социални осигуровки, пенсии и т.н. (може би и застраховка живот!)
Серхат и Мерве. Изображение
„Отново баща ти ме изпрати. Не, аз си тръгнах и той ме върна. Не те лъжа!”
Мерве му казва, че сигурно има много девойки, които го искат. Тя не иска кюфтета, ще си вземе риба. Серхат се съгласява, ама ако тя плати. Серхат яде с ръце. Мерве се интересува кой е Серхат и иска да й разкаже всичко за майка, баща, братя, и т.н. Майка му и баща му са убити, когато е бил малък.
Изображение И тогава се обажда Дебелачко (шефът му). Дебелия го пита: „Какво правиш? Мерве ли е щастливката?” Серхат говори, че е с жената, която ще му роди детето. Запознали се в автобус. Той седял, а тя стояла. Той станал и й предложил, после се заговорили и така почнали.
Изображение Майката на Мерве била внимателна с него, ценяла го и това е достатъчно за него. Той може да не е добър за тях, само работи за тях.
Изображение Бурак казва на Мерве, че трябва да зареже Ертан. Да му каже, че не го обича и не иска да се жени за него. Мерве му казва никъде да не казва това. И дебелия мъж е ядосан, защото Серхат се намесва между Ертан и Мерве, че ги безпокои, освен ако не е влюбен. Серхат отрича.
Изображение Ертан предлага на Нурга да готви в кухнята, но тя не иска и той й казва, както желае.

Изображение Майката на Ече идва в къщатана ИА. Изображение Бурак си признава след "известен натиак". ИА казва, че трябвало да се обади на него, а не да замесва Мерве.

Изображение Серхат се готви да отиде до Нурга, защото е годишнина от запознанството им. Ертан вижда Нурга на автобусната спирка и я кара до дома й. Тя му казва в колата, че се е развела със Серхат, след като са загубили детето им. Серхат оставя цветя пред входа на къщата.

Изображение След трагедията с Мурат, Серхат е мислил да се обади на Мерве. Дебелия не му дава и му казва да замине надалеч и да създаде нов живот за себе си. Ще му даде пари и единственият начин да забрави Мерве е да се ожени и да има деца.

ИзображениеЕртан казва, че неговият син няма да живее като него, ще се развива самостоятелно. И като се замисли, той даже не обича нито него, нито Мерве. Баща му го е бил дни наред, но той никога няма да удари детето си.
След което отиде и заплаши директора Изображение , а след това преби психиатъра!!!Изображение

Нурга и Серхат. ИзображениеНурга купува домати на пазара. Серхат казва на продавача, да не й дава гнили, защото има здрави домати.
-Как е домата, да го взвма ли? . Дали е добър?
- Какво ме интересува, вземете това, което искате.
- Мислех, че ще вие разбирате повече.
- Върви си по пътя, маниак!
Тогава приятелката й казва, че не е лош и го харесва, но ако Нурга никой не харесва, ще си остане сама. След това намира оставена роза на верандата.
- Защо хвърляте розата.
- Откъде знаеш къде живея? Проследил си ме.
- Да! И какво сега?
- Срамота! Не те ли е срам, такъв господин да се навърта около невинни девойки!
- Защо да ме е срам?!? Харесвам това, което съм направил.
- Ръка ти ти е тежка. Не ходи след мен! Ще се обадя на полицията.
- Позвъни! Ако любовта е престъпление, виновен съм!
- Страхотно! С такова простота съблазнаваш момичетата.
- Не ти харесва. Имам още, това не е последно.
- Колко си нахален. Виж сега, ще ходя до гарата.
- Какво ще ти струва по пътя да разменим няколко изречения като приятели. Може да ти хареса. Може да пожелаеш да се оженим!
Изображение Серхат й казва още, че тя се държи като таралеж, че като се оженят и имат деца след време тя ще си спомня колко лошо се е отнесла с него, защото не го е харесала. Нурга му казва, че не харесва рози, а маргаритки и всеки ден да й носи маргаритки!Изображение
Назми е хванат !Изображение Изображение

 : Ep. 6 Възкръсналият мъртец Изображение Изображение

Изображение Изображение Назми казва, че не чувства угризения, защото е помогнал на невинен човек. Ертан иска да узнае кой е този човек зад маската. Изображение Серхат звъни на GSM, но номера е маскиран, така че Ертан да не разбере. Свързват се и Дадайлъ им казва да ги чакат. Освобождават Назми.

Изображение Серхат казва, че Доктора винаги е бил малко странен, дори и когато са се опознали. Доктора знае, че Серхат си пада по Мерве, както и Мерве по Серхат. Но Серхат казва, че не може да открадне годеницата на който и да е. Назми е имал проблеми, но Серхат му помага да ги разреши.
Изображение Исмет Али пита Серхат къде е Назми, защото липсват както 4 млн. лири, така и „черния тефтер”, където са записани всички сметки на „взел”-„дал”. Ако попадне в полицията, всички загиват и ИА нарежда да го намери и убие. Изображение Назми обяснява на Серхат и показават защо е взел парите, не за себе си, а за годеницата му, която е много болна и операцията е единствената надежа за нея. Взел е „черния тефтер”, за да се подсигури. Серхат обяснява на Исмет Али защо не е убил доктора и го моли да му прости. В карайна сметка Назми трябвало да се обърне за помощ към Кръстника... но заради Серхат ще му опрости живота.

Изображение Серхат не иска да убие Ертан (блъскайки го в ламарините на колата), защото иска много да страда. Ертан е откаран в болница, но там се появява Дадайлъ.Изображение Никой не вярва на Ертан, че човекът с маската е в болницата. На Мерве казва, че гласът е на Серхат, но и тя мисли, че това е невъзможно, защото той е мъртъв. Серхат е решен така да наплаши Ертан, че накрая да му се моли да го убие.

Изображение Исмет Али смята, че зад маската се крие силен човек, но се пита защо не ги убива! Може би защото иска те да страдат. Той казва на Ерол, че трябва да си припомнят колко живота са взели (затрили). Ерол му казва, че не може просто да седят и да чакат, те трябва да направят нещо.

Изображение Марве счита, че Бурак случайно е убил Ече и затова И.А. решава да не предава Бурак на полицита, но ще извика майката, за да й каже, че е било нещастен случай. Съгласна или не, решението ще е нейно. Бурак лъже майката на Ече, че не я е виждал, нищо не знае, преди него се е виждала и с други, била доста свободна в държането си ...Изображение Майката му казва, че Ече й е доверила, че Бурак й е предложил и тя заплашва, че ще се бори, за да разбере истината за случилото се с дъщеря й.

Изображение Изведнъж Нурга става главен готвач на ресторанта. Тя ще решава дали блюдосто става или –не. Жена без никакъв трудов опит ... в едното липсвало черен пипер, в другото- няма сол. Никой не знае да готви, освен нея ... раздадоха го малко сапунесто ! Ертан пък реши по този начин да накаже персонала за това, че й се присмиват зад гърба, а тя е без мъж и дете (е, ако знаеха, че и двамата са убити от Ертан).

Изображение Серхат, Дадайлъ и Назми се насочват след Бурак да го разследват. Отиват при майката и предлагат помощ. Тя им казва, че в онзи ден Ече е била с Бурак и има хора, които са ги видяли заедно. Те й обещават да намерят адвокат като не се притеснява за пари.

Изображение Лелята на Нурга е доста озадачена. Не разбира защо Нурга не напуска дома й щом вече има пари. Нека да иде да плаща другаде наем, нали е станала шеф на ресторант.

Изображение Изображение Ертан е убеден, че Серхат е жив и се опитва да го подлуди. Мерве: "Наистина ли си жив?"( гледайки снимката със Серхат)Изображение
Изображение Серхат й казва, че ако отиде на кино с момиче, той ще се ожени за нея. Мерве предполага, че вероятно така ще стане, защото така е при нормалните хора, стига неговата булка да не е бодлива (таралеж). Серхат й намеква, че винаги около Мерве има някакви проблеми, а тя добавя, че те били «сладки проблеми».
Изображение Ертан ги вижда и пита Серхат какво прави с годеницата му. Серхат знае, че това е неправилно. Ертан му казва, че ако той продължава да тича след Мерве, първо ще убие него, а после и Мерве. Нека продължава да си мисли за Мерве.
Мерве казва на Серхат, че държането му е странно, а той й отговаря, че не е здължен да й се отчита какво прави и къде ходи.

Ертан отива в бар "Маските", забърсва една "мацка"Изображение и я води във вилата Изображение
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Вто Сеп 03, 2013 4:45 pm

[important.gif] Сега-засега няма информация за превод, съжалявам! Ще го поглеждам и доколкото мога ще пускам информация тук за дизито само заради Берк Хакман [difus_ok.gif] , другите актьори са ми световно неизвестни мисля: но явно не и за турците намигане:
Беглецът е "един от вълците, скитосвал 10 години по долината" зъбчо: и сега е решил да смени амплоато.
Берк Хакман ще го раздава супер мафиозо с турски привкус хи хи: той е в основната подържаща роля (като се има в предвид, че не обича и не приема главни роли!)Изображение

Изображение Merve Topçuoğlu/Begüm Birgören/& Ertan Demir/Berk Hakman/


Изображение http://www.gecce.com/foto-galeri/unlule ... acak-1?p=1


1.bölüm fragman Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение https://www.facebook.com/media/set/?set ... 900&type=1
Изображение İsmet Ali Topçuoğlu (Mustafa Avkıran)Изображение Кръстникът
Изображение Begüm Birgören (Merve Topçuoğlu Demir)
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Сря Сеп 04, 2013 3:43 pm

Изображение Изображение

Serhat Hakeri - бивш полицай Изображение Изображение Изображение
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7046_n.jpg
Изображение
Merve- щерката на Кръстника Изображение Nurgül Hakeri Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
някъде из Анадола Изображение Изображение Изображение Изображение снимат в Сивас Изображение
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот g_georgieva08 » Пет Сеп 06, 2013 12:41 pm

[difus_20.gif] влюбена: [difus_20.gif]
Аватар
g_georgieva08
Пилеене на пари
Пилеене на пари
 
Статус:
Мнения: 3516
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2012 10:51 am
Местоположение: Варна
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Пет Сеп 06, 2013 1:32 pm


ок:
Изображение Изображение Бандюга ще го раздава [277.gif]

Изображение обича бОб зъбчо: и сигурно е добър артист Изображение
има поздрав от един/edna/арабски Mahir Kara Изображение
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот g_georgieva08 » Пет Сеп 06, 2013 1:55 pm

мисля: Все още няма начална дата нали?
[difus_20.gif] влюбена: [difus_20.gif]
Аватар
g_georgieva08
Пилеене на пари
Пилеене на пари
 
Статус:
Мнения: 3516
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2012 10:51 am
Местоположение: Варна
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Пет Сеп 06, 2013 2:00 pm

g_georgieva08 написа:мисля: Все още няма начална дата нали?

Няма ! мисля: Изображение
Следя няколко сайта ... но най много върви в една арабска страница, само дето пишат онли завъртулки и даже редят субове :) плезене1:

Опитах да разбера при мамите в темата им за мацката - Незабравима, ама те нямат интерес някакъв, освен да въртят фотки на двамата от сериал, приключил преди 100 години (не съм го гледала, а и на поканата им да го гледам, казах -сори зъбчо: )
За съжаление, само Берк Хакман ми е познат ... другите -НЕ срам:

ето го зеткото на Кръстника Изображение Изображение един от най-амбициозните и опасни мафиоти зъбчо:
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот g_georgieva08 » Пет Сеп 13, 2013 1:59 pm

[464.gif]
Верно че голяма мъгла има с този филм. И аз като теб реших да се поразровя за малко инфо - ама стена: . Интереса за филма ли е малък рекламата ли липсва . Мернах днес при незабравимите мами нов фрагман, мисля: мисля: , ама нови ми се видяха само няколко кадъра в него домати: . Колко още ще трябва да чакаме [smile3511.gif]
[difus_20.gif] влюбена: [difus_20.gif]
Аватар
g_georgieva08
Пилеене на пари
Пилеене на пари
 
Статус:
Мнения: 3516
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2012 10:51 am
Местоположение: Варна
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Пет Сеп 13, 2013 2:18 pm

g_georgieva08 написа: Колко още ще трябва да чакаме [smile3511.gif]

обичам те:
Абонирала съм се за арабската страница във фейса (бяха писали, че ще започне в края на септември!) и видях, че има нов фрагман. Ето го:


Интересно ми е в кой ден ще го пуснат и в кой часови пояс, като свободни им останаха събота и неделя, а в останалите дни 20:00 е запълнен мисля:

Изображение Изображение пълна скръб зъбчо:
И тази до Берк е ... Изображение ето семейството на Кръстника Изображение зеткото мафиозо и любимата щерка плезене 2:
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот g_georgieva08 » Пет Сеп 13, 2013 3:13 pm

petan написа: Изображение Изображение пълна скръб зъбчо:

просто незабравими плезене1:
[difus_20.gif] влюбена: [difus_20.gif]
Аватар
g_georgieva08
Пилеене на пари
Пилеене на пари
 
Статус:
Мнения: 3516
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2012 10:51 am
Местоположение: Варна
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Пет Сеп 13, 2013 7:16 pm

ep.1 Изображение ИзображениеИзображение Изображение Begüm Birgören мисля:
Dadaylı Tahir Изображение "незабравими" усмивки Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Doktor Nazmi
Изображение Изображение [difus_what.gif]
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот g_georgieva08 » Нед Сеп 15, 2013 10:03 am

[464.gif] petanче обичам те:

22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR http://www.kacakdizisi.com/.../Изображение -ще се гледаме (или поне ще направим опит хи хи: )
[difus_20.gif] влюбена: [difus_20.gif]
Аватар
g_georgieva08
Пилеене на пари
Пилеене на пари
 
Статус:
Мнения: 3516
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2012 10:51 am
Местоположение: Варна
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Нед Сеп 15, 2013 11:18 am

Изображение
g_georgieva08 написа:[464.gif] petanче обичам те:

22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR http://www.kacakdizisi.com/.../Изображение -ще се гледаме (или поне ще направим опит хи хи: )

Изображение

Неделя, 20:00 мисля: ами не е лошо намигане: ще го загледам, пък да видиме! Пуснала съм се в руски сайт и даже им поствам помалко ... там има малко обяснения ... дано да вденеме ... има и при хърватките ...

Да му дадем шанс няколко серии зъбчо: Аз ще се съсредоточа върху Берк Хакман, щото другите са едни грозотии 109: ... а мацките едни скумрииии [yahoo_10.gif] ...
Изображение
рейтинг написа:Чудя се този Мендерес във вторник 20:00 мисля: кой го гледа като рейтинга му е майка плаче ... сетих се: ама явно някаква политика ще да е [277.gif]
Total:/10 Eylül 2013 Salı
14 BEN ONU COK SEVDIM ATV 19:58:56 21:43:49 2,28 6,98
АВ:
7 BEN ONU COK SEVDIM ATV 19:58:56 21:43:49 2,84 9,57
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Сря Сеп 18, 2013 11:15 am

ep.1 Изображение Изображение
Изображение и тук се заформя една трагедияяяя... сигурно е детенцето, което бягаше в гората мисля:
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот g_georgieva08 » Сря Сеп 18, 2013 4:51 pm

[difus_20.gif] влюбена: [difus_20.gif]
Аватар
g_georgieva08
Пилеене на пари
Пилеене на пари
 
Статус:
Мнения: 3516
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2012 10:51 am
Местоположение: Варна
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Сря Сеп 18, 2013 11:16 pm

Не можах да разбера само, защо тия идиоти са пернали толкоз надписи на клипа 106: а качеството е отврат!!!!
Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение Изображение

не намерих друго копие стена:
а арабеските са качили вече и завъртулки - SUB зъбчо:
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот g_georgieva08 » Чет Сеп 19, 2013 7:26 am

petan написа:а арабеските са качили вече и завъртулки - SUB зъбчо:

те поне да ги напишат някъде другаде, че да си го копнем и преведем зъбчо: зъбчо:
[difus_20.gif] влюбена: [difus_20.gif]
Аватар
g_georgieva08
Пилеене на пари
Пилеене на пари
 
Статус:
Мнения: 3516
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2012 10:51 am
Местоположение: Варна
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Чет Сеп 19, 2013 11:38 am

ПОКАНА от БЕРК ХАКМАН за "БЕГЛЕЦЪТ"

Изображение


Ертан Демир: Ще бъда мафиот и то - много лош! Изображение [277.gif]
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот g_georgieva08 » Чет Сеп 19, 2013 5:41 pm

petan написа:ПОКАНА от БЕРК ХАКМАН за "БЕГЛЕЦЪТ"Благодаря за поканата обичам те: [newsm08.gif]

Страници за "Беглецът" http://www.kacak.tv.tr/#/anasayfa, силно мъжко присъствие срам: ,а пък жените... 107:, вече "избягали "според мен зъбчо:
[difus_20.gif] влюбена: [difus_20.gif]
Аватар
g_georgieva08
Пилеене на пари
Пилеене на пари
 
Статус:
Мнения: 3516
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2012 10:51 am
Местоположение: Варна
Пол: Жена

Re: Беглецът/Kacak с участието на Берк Хакман

Мнениеот petan » Пет Сеп 20, 2013 9:35 am

Изображение

НОВ СТАРТ на БЕГЛЕЦA
24 септември, вторник 20:00 atv

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=218281

Изображение[/align]
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Следваща


  • Advertisement

Назад към Други

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта