ASI-BG.COM • Виж темата - Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Пет Юли 18, 2014 10:51 pm

Черна роза /Karagül /2013-2014
Изображение
Изображение
По идея на Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат
Продуцент: Шукрю Авшар
Режисьор: Мурат Сарачоглу
Сценаристи: Берил Кьосе, Еркан Биргьорен и Бетюл Ягсаган
В ролите: Шериф Сезер, Йозджан Дениз, Едже Услу, Йозлем Джонкер, Явуз Бингьол, Месут Акуста, Хюля Дуяр, Хилял Алтънбилек, Ебру Ожен Шахин, Себахат Кумаш, Огюн Каптаноглу, Илайда Чевик, Айча Айщин Туран, Арда Еркуран, Мерт Йазъджиоглу, Джан Атак, Туран Селчук Йерликая, Севда Ергинджи, Есер Карабил, Ялчън Ертюрк, Бурак Челик
Изображениедвама от сценаристите Изображение
 : РЕЗЮМЕ:
Ебру е красива млада жена, омъжена за Мурад.
Те живеят щастливо в Истанбул децата си - две дъщери (Ада и Мая) и сина им Рюзгар. Мурад произлиза от консервативно семейство от Югоизточна Турция (Анадола), което загърбва, за да живее модерен и различен живот със съпругата и децата си. Когато започват проблеми в иначе успешния му бизнес, той решава да се върне при семейството си, за да поиска финансова подкрепа от брат си Кендал.
Когато Мурад се връща в родния си край, тайната му бива разбулена. Всъщност Мурад води двойнствен живот и има друга жена, с която животът му е коренно различен от този в Истанбул. Жена му и синът му (Нарин и Баран) живеят със семейството му. Родителите на Мурад истински обичат Нарин и заради тях той продължава да я посещава веднъж месечно, но пази в тайна тази своя връзка от жена си и децата си в Истанбул.
В живота на Мурад има още една тайна, която засяга и Нарин, и Ебру. Преди много години, след като Мурад се жени за Ебру, се ражда първородният им син. На Ебру казват, че детето е мъртвородено, но всъщност Мурад го взима и го дава на Нарин, тъй като тя не може да има деца. Наричат момченцето Баран и то бива отгледано от Нарин без никога да научи за истинската си майка – тайната е дълбоко пазена.
Когато пристига в родното си място, Мурад обяснява финансовите си проблеми на брат си Кендал и иска да получи наследството си. Освен това той заявява, че иска да вземе със себе си и сина си Баран и да разкаже цялата истина на съпругата си Ебру. Ядосан, Кендал отказва да даде наследството, както и да пусне Баран. Свадата се превръща в схватка и Кендал убива Мурад.
Трагедията преобръща живота на Ебру и го превръща в кошмар. След новината за смъртта на съпруга й, застига я и шокираща информация, че бизнесът им не върви добре и че няма да може да плати училищните такси на децата си. Ебру няма изход, освен да отиде да живее при семейството на Мурад. Тя се опитва да започне живота си отначало, но нещата се усложняват...
Това е една драматична история за силна майка, която се опитва да продължи достойно живота си след смъртта на съпруга си. Ще научи ли Ебру, че Баран е неин син? Ще открие ли истината за смъртта на съпруга си? Ще успеят ли Ебру и децата й да се адаптират към новия живот на едно съвсем различно място?
Действието се развива в Халфети, на брега на река Ефрат, вилает Шанлъурфа (Урфа, белият град) Изображение

Ебру Сезгин Шамверди (Едже Услу)
Ебру е родена в интелигентно семейство.
Детството й е минало сред картини и книги, учила е в престижни училища и университети, винаги е следвала последните модни тенденции. Най-голяма подкрепа е получавала от баща си, лекар. В същото време отношенията с майка й не са били еднозначни. На теория Ебру е много добра майка, но това не се отнася до практиката. Оправдавайки се с „поколението” и „времето”, тя не винаги e успявала да отдели достатъчно време за дъщерите си, не е отделяла достатъчно внимание и на малкия си син.
В един прекрасен ден тя осъзнава, че семейството й, което е смятала за идеално, не е точно такова. Тя разбира, че до този момент е живяла с розови очила. Най-голямото й разочарование я очаква, когато разбира, че любимият й мъж Мурад, на когото се е доверявала най-много, в действителност се оказва непознат и чужд за нея.

Кадрие Шамверди (Шериф Сезер)
Кадрие е съвременната източна жена,
свикнала със своята мъка и всичките си сълзи, които таи в душата и не изкарва нищо навън. Такива жени като нея, жена на Ага, не трябва да имат слабости. Независимо от болките, която е преживяла и продължава да преживява, доброто й сърце не се е съвсем вкаменило и нейната любов и състрадание никога не са заслепили сърцето й.
Кадрие е истинската жена от Анадола. В зависимост от ситуацията, тя е строга, винаги загрижена за семейното огнище, единствено се е доверявала само на своя мъж, до самия му край. Тя е и майка на децата си, която никога не позволява на хората да говорят лошо за тях и семейството й.
Кендал Шамверди (Месут Акуста)
Кендал e първородният син на Мехмед Ага,
дошъл на тази земя под възгласите на народа, с песни, танци и жертвоприношения в негова чест. Мехди още в детството им е научил своите синове да бъдат силни, мъжествени и да свикват с мисълта, че ще бъдат господари на земята.
Кендал винаги е знаел, че баща му обича повече брат му Мурад и затова неговото озлобление никога не е угасвало. След смъртта на баща му, Кендал става единственият авторитет в града и семейството. До него достига новината, че бизнесът на Мурат върви зле и това го прави щастлив. Мурад се налага да го моли за пари, а това още повече засилва егото му.
Неговата болка е недъгавия му син от първата жена и затова няма да се спре да увеличава жените си в семейството, докато не му родят читав син. Кендал е готов да направи всичко възможно, дори и братоубийство, за да запази мъжа в семейството, който се явява син на Мурад и Ебру и да бъде герой, както в семейството си, така и в града.
Баран Шамверди (Мерт Йазъджоуглу)
Баран, въпреки своята прямота и гняв, никога не се стеснява да покаже своята любов към майка си Нарин, която обича най-много.
Даже само една сълза в нейните очи го натъжава. Според него, никой няма право да разстройва майка му. Колкото и да се е опитвал да се поинтересува какъв е баща му в Истанбул, той повече е бил привързан към чичо си Кендал и иска да принадлежи единствено на тази земя: „ Няма да отида там (Истанбул), всички са пропаднали хора, а също и глупави. Там добротата напълно е умряла, тук ние си имаме нашите традиции, обичаи и ще ги пазим като корона”. При всеки удобен случай, той се изказва лошо за Истанбул. Неговата мечта е да остане по тези земи и да продължи пътя на своите деди.
Нарин Мерджан (Йозлем Джонкер)
На 6 години тя остава сираче. Който и да я погледне в лицето, казва й: „Ах, бедната!”
Нейната красота е станала истинска легенда. Нарин, както и името й, е крехка и нежна. Свикнала още от детството си да я съжаляват, тя започва сама да се съжалява, винаги е била губещата в живота. В края на краищата повярвала е за себе си, че е бедна и нещастна. Тя израства под крилото на своя брат Фърат в дома на Мехди Ага и Кадрие, които ги подслоняват. Нейната крехка натура и срамежливост не й позволяват да намира общ език с хората, а и животът й така я научава: ”Мълчи, имай срам!”. На 15 години я омъжват за Мурад с пищна сватба. Но ... не може да има деца, както и да приеме живота следвайки съпруга си в Истанбул ...
Мурат Шамверди (Йозджан Дениз)
Мурат е второто дете на Шамверди. В семейството има 5 деца.
Още от детството си винаги е искал да живее в мир, вдъхновявайки се от прочетените книги. Но не е разбрал, че от „солено тесто не се получава сладост” (източна поговорка). От момента, когато хвърля както своя живот, така и семейството и миналото си, в дълбоките води на Ефрат, разбира че всички камъни в крайна сметка ще се стоварят върху него, оставяйки след себе си живот изпълнен с тайни.


Сериалът се излъчва по FOX tv всеки петък 20:45 като до този момент са излъчени: сезон 1- до еп.12; сезон 2 - до еп.49;
предстои излъчването на сезон 3 от септември 2014
http://www.fox.com.tr/canli-yayin
Сериалът се излъчва с дублаж на български по TV 7 всеки делничен ден от 19:30
като епизодите се Изображение от @ keii 09 тук
и тук Изображение http://www.vbox7.com/play:33ffcb30e2
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Юли 19, 2014 10:04 am

Karagul trailer with BG Audio
Видео от : dailymotion.com
Епизодите с бг аудио са по 45 минути

В момента по tv7 върви излъчването на епизодите от сезон 2.
Епизодите в превод с руски суб /full HD/: http://1plus1tv.ru/series/tureckie_seri ... azyke.html
Оригиналните епизоди на турски език по турския tv FOX са 90-100 минути.
Режисьорът Мурат Сарачоглу написа:Изображение
Това е друга история за „турския ага”, историята на жена от Запад, която се отзовава на Изток. Така както се е борила в града, така се опитва да се изправи на крака в Анадола, като започва да разбира правилата им – понякога с компромиси, понякога „на нож”, с борба.
С енциклопедическите си познания тя се опитва да се справи с феодалните им порядки, но както е в конфликт с тях, така те понякога й помагат в живота. По този начин няма да гледате типичен „ориенталски” сериал, защото сценария се опитва да запази известна доза баланс. За зрителите истинска находка е образа на Ебру Шамверди и нейната борба за оцеляване.
....
Понякога се ядосваме: '' Е, какво е това?!? Мъж да има три съпруги!?! Има ли такова нещо?!? '' Но ... има! Разчитаме на това, че живеем в мегаполиси, а не там (на Изток). Повече от половината от жените в Турция преживяват подобно нещастие. Животът е повече или по-малко пълен с такива нещастни жени. И те не споделят болката си. Жени, които имат висше обраование, не могат да се изразят в доминираното от мъже общество. Ако се опитатате да се изразите по-вълнуващо, класифицират ви в графата «жена». На първо място това е факт, който ние хората не приемаме, защото имаме много високо мнение за себе си, тези, които живеем в цивилизования свят. Разбира се, това не е точно така.
...
Няма главна роля в сериала. Историята на всеки персонаж може да бъде в центъра на вниманието. Но всички знаят, че ние разказваме една история ...

В главните роли на сериала е трябвало да участват Бюлент Инал и Шебнем Бозоклу, имало е и заснети два епизода с тях Изображение. Нещо не се е харесало на режисьора и са били заменени с Йозджан Дениз и Едже Услу.Изображение Наложило се е даже да сменят и мястото на снимките - от Юмурталъке в Адана с Халфети в провинция ШанлъУрфа, на брега на река Ефрат, където главният герой Мурад (Хозджан Дениз) потъва още в първия епизод и се появява отново в края на сезон 2.

Видео от : youtu.be

В началото на април 2014 Тюркан Шорай е на гости на продуцента на сериала. Разговорът е с Йозджан Дениз и Шюкру Авшар (продуцентът) преди еп.40 на сериала. След като Мурат (Йозджан Дениз)е напуснал сериала още в първия епизод, дали ще се завърне и кога.
Продуцентът дава отговор: ще се появи в еп.40 в съня на Нарин, после в еп.41 и еп.42 с ретроспекции със спомените на децата за баща им ...Написали са нова история специално за него и ще се върне в края на сезона.
Йозджан Дениз споделя за невероятната химия между актьорите в сериала, която му напомня за химията между актьорите при снимането на Асмалъ Конак. Не е важно дали ще се върне Мурат или не в сериала, защото сериалът има бъдеще и без него, но зрителите искат Мурат да се завърне с нова история и интрига ... къде е бил през цялото време, какво е правил, защо не се е появил по-рано пред близките си ...дали ще се появи и нова жена (той има вече две) ...
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Юли 19, 2014 10:18 am

Подсказки към епизодите Изображение
Изображение
И не мога да се сетя, а не ми се рови в сайта ни, тази артиска в ролята на Нарин не играеше ли в Любов и наказание мисля: http://cs613530.vk.me/v613530676/a2cf/dNKR47t-fpQ.jpg
... много хубаво момче играе, учи за артист и добре се справя момъка Изображение, само не знам как учи мисля: като те са 1500 км от Истанбул зъбчо:

 : 
petan написа:И не мога да се сетя, а не ми се рови в сайта ни, тази артиска в ролята на Нарин не играеше ли в Любов и наказание мисля:
Ако не ме лъже паметта, беше една от девойките в рекламната агенция. Малка роля, предимно в началните епизоди.
сетих се: Да питам [newsm08.gif] Оставам с впечатлнение, че синът й Баран, нещо не я тачи много-много. Така ли е, или пропускам нещо?

 : Напротив [difus_17.gif] За него тя е всичко, мъченицата, заради истанбулското цвете Ебру зъбчо: Момъкът е под силното влияние на Кендал Ага и възпитаван в прослувутите им семейни ценности - тиранични мъже ... [301.gif] , ноооо... майките си обичат и уважават като тяхна собственост намигане: Кендал Ага нали има недъгав син от първата жена, след това е платил за младата да го дари със син, а то женско, накрая губи и него ... та трета жена ...всичките си надежди възлага на Баран ... той и затова удави брат си, защото беше дошъл да ракрие тайната и да си вземе Баран ... около която тайна се движи дизито ...

еп.21 Изображение Изображение
Ада заварва майка си с Фърат на терасата в разговор между тях ...но избълва куп неща с невъздържания си език и нрав ...
 : Ебру: Погледни реката! Гледай реката, казах ти! Аз дадох на тази река вашия баща. Аз дадох на тази река моя мъж. Разбираш ли? Вашият баща ме е лъгал години наред. Той е имал и втора жена.
Ада: Мамо, недей!
Ебру: Имал е и син!
Ада: Мамо, не прави това, мамооо...
Ебру: Лъгал ме е с години! Кендал е готов да ме удуши, а Нарин ме пронизва с всеки нейн поглед. Кажи ми кой е виновен, кой? Но нееее..., казах си: аз съм майка и имам деца, които ме гледат в очите , деца, които ми се доверяват. Не си струва сега да търся виновен. Изправи глава, Ебру! Изправи се! Премълчи, Ебру. Не обръщай внимание, Ебру. Стой изправена, Ебру. Съпротивлявай се, Ебру! Забрави за всичко и не показвай признаци на безпокойство, мълчи ...мълчи, Ебру ... Питай ме за тези шамари по лицето ми? Майка ти е тази, която ще плати за това. Е, давай, удари ме!
Ада: Мамо ...
Ебру: Аз се ударих, удари ме и ти мен, удари ме!
Ада: Мамичко, не трябва.
Ебру: Хайде, Ада! Удари ме!
Ада: Мамичко, моля те ...

Изображение Изображение
 :  Ебру и Ада на брега на Ефрат ...
- Прости ми.
- В моя живот никой друг нямам освен вас. Ако и вие се отвърнете от мен, нямам причина да живея повече. Между мен и Фърат няма нищо и няма да има.
- Странно ...
- Кое (какво)?
- Чувството, което изпитах, когато помислих, че с Фърат сте заедно.
- Какво чувство?
- Не е гняв, нищо че така изглежда на пръв поглед ... Объркване, безпокойство ... безпокойството което изпитваш когато се замислиш за това, че майка ти може да забрави баща ти. Мамо, ти никога не показа, че баща ми ти липсва.
- Защото тъгувам безмълвно ... по халата му ..
- По халата му?!?
- Да, по халата му, който всеки път слагах настрана, за да му го дам на сутринта, но всяка сутрин го виждах на него. По захвърлянето му на възглавницата рано сутрин, където той го оставяше. Тъгувам по бръчиците, които се появяваха в края на устните му при заспиване ... тъгувам и по очилата му, които той всячески скриваше, за да не кажат, че е остарява ... Когато мъж загубва жена си, той тъгува по нейните очи, коси, по познатото му мило лице, по цвета на кожата, по нейния аромат ... а когато жена загуби мъжа си, то тя тъгува по всичките тези вещи, които са му принадлежали.
- Защо?
- Защото те още му принадлежат, даже и него да го няма ... [difus_ok.gif]
Изображение Няма да свикнеш с тази болка, но ще се научиш да живееш с нея. Ще намериш причина и ще се научиш!

Изображение Ебру: Знам, че си сърдита на сестра ти. Права си. Не е трябвало да позволява да й се случи това. Но нима ти никога не си правила грешки? Да бъдеш сестра, това означава да се подържате една друга, каквото и да се случи. Да бъдеш сестра означава да си редом до нея, независимо от грешката, която е направила.
Изображение Сибел: Каква вода може да измие нашите грехове?! Нима от крановете ще потече водата на река Ефрат?! Нима заради нея са нашите беди и проблеми?! Нима ще е достатъчно да се изкъпем, за да ги свалим от нас?! Ако от крановете потече водата на Ефрат, ще мога ли с нея да измия греха си?! Ще може ли водата, която се влива в океана и морето напускайки нашите граници, да измие всички нас и да изчисти мен, нас, всички нас?! Нима грехът, който ме изяжда, не е адът?! Нима чистата съвест - това е раят?! Нима има удобна възглавница за чистата съвест?! Нима има удобен матрак за порядъчността?! Нима има красиво облекло за благоприличието?! Аз горя в пламъка на своите грехове и всеки ще получи своя дял от това. Простете ми!

еп.13 Фърат й казва на Нарин, че ще разкрие истината за Баран, тя се ужасява и прави опит за самоубийство – прерязва си вените. Спасяват я. След болницата, Кадрие Ханъм говори насаме с нея :
Началото на майчинството е болезнено... родилните болк ..., така крещиш, че не разпознаваш гласа си – все едно е чужд, все едно късат част от плътта ти, но търпиш , стискаш зъби, понасяш непоносимата болка, за да станеш майка, защото да си майка значи да СТРАДАШ. Ти се уплаши от болката, не помисли колко хора ще съсипеш. Днес ти избяга от болката и не издържа урока си по майчинство. Казваш, че не раждането прави жената майка. Изправи се гордо и посрещни твърдо изпитанието и тогава ще те нарека МАЙКА, ще те защитя. Спаси ме от лъжата на тази възраст. Търпя лъжата заради теб. Ще се промени ли нещо за мен, ако смятам и теб, и Ебру за майка. Той е мой ВНУК, поверен ми от Мурад, както Рюзгар, Еда, Мая. Запитай се защо майка Кадрие понася този грях на тази възраст, запитай се защо мълчи майка Кадрие ... Чакай, ще ти кажа – защото съм МАЙКА. Ти майка ли си? Ами докажи го! Ако не се усмихваш, дори и да умираш от болка, дори да разкъсват плътта ти и да лежиш върху дюшек от лигнин, ако не скриеш болката си, не си майка. Това е право. Заслужаваш ли го? Заслужаваш ли го?

еп.17 Баран и Нарин ...Изображение
- Мамо, те са мои...
- Навярно искаш да ми кажеш, че те са твои сестри, Баран?!
- Наричай ги както искаш, но в нашите вени тече една и съща кръв!
- И особено в твоите вени. Наистина?!
- Стига, момо. Стига вече! Колко пъти ме попита какво преживявам, срещу какво се боря? Не! Колко пъти ме попита? А?!
- Как смееш да ми говориш така?! Аз винаги се грижа за теб.
- Това не е грижа, мамо. Ти само ми казваш да се държа по-далече от тази жена и дъщерите й. Нима това наричаш грижа? Аз даже смъртта на баща ми преживях сам, мамо. Къде беше ти, когато аз тихо страдах в ъгъла? Къде беше? Кажи! Чакай, ще ти кажа. Ти се изправи пред Ебру, пред жената, която открадна мъжа ти и изля върху нея цялата си злоба. Ти изобщо не ме обичаш, мамо!
- Как можеш да ми говориш така, Баран?
- Мога, мамо. И още как мога. Ти се опита да се самоубиеш в същото време, когато имаше син, който неотдавна е загубил баща си. Ти едва ли не ме накара да преживея мъката от смъртта на майка ми в същото време, когато аз още не бях свикнал със загубата на баща ми. Какво ще кажеш? Каква майка е способна на това? А?

ep.26 Нарин на брега на Ефрат ...Изображение
Нарин:
Случи ми се това, от което най-много се страхувах, Мурат. Ти постигна своето. Той ме попита дали съм истинска майка и дали една истинска майка ще постъпи така, както постъпих аз. Какво направи ти с мен, Мурат?!? Ти знаеш, че аз съм единствената невиновна страна в цялата тази история. В крайна сметака само аз плача. Ти и това знаеш, не е ли така? Защо ме накарахте да повярвам в несбъднатата ми мечта?!? Нима исках това? Нима това е моя вина? В какво съм виновна? Този товар падна на моите плещи. Не мога повече да го нося, не мога повече! Твоята истинска майка е Ебру. Ебру е твоята майка. Твоята майка е Ебру ...

Изображение Аз няма да те погреба, татко! Няма да погреба болката си, така както правят другите. Ти ще се върнеш и ще отговаряш! Ще си платиш за всичките страдания, които изтърпях заради теб през всичките тези години !

Изображение Дано пресъхнеш Ефрат! Дано земята те погълне! Колко още от децата си да пренеса в жертва? Малко ли кръв ми изпи? Да бъде проклет изворът ти! Да бъдат проклети водите, които се вливав в теб, Ефрат! Нима искаш да превърнеш водата си в огнена стихия и да я излееш в душа ми? Нима искаш да изпепелиш моята душа, Ефрат? Върни ми детето, Ефрат! Върни ми моето детенце!

g_georgieva08 написа:Как е розичката...Мурат взе ли да й гледа корените офицялно Изображение или още не е зъбчо: , мъти само водите

 : Хвана се за сърцето и ... клюката гласи, че ще ритне камбанката ... Явно се е вкарал с връзки след работата си по филма, защото няма полза от него ... но поне излиза наяве кой го натисна в Ефрат намигане: и Кадрие ще раздава източно правосъдие зъбчо:
В същност той е с увредени бели дробове след спасяването си и е на кислороден апарат [newsm08.gif] така че отмъщението, което подготви за брат си, ще го сполети и него, защото (мое мнение) той е най-виновен за цялата галимация [newsm08.gif]

petan написа: той е най-виновен за цялата галимация [newsm08.gif]

Последно питам и спирам... за днес намигане:
Фалита по вина на Мурат ли е? Причина - икономическа криза, неправилно управление на бизнеса, или нещо подобно, или има някаква далавера, порок(жени, комар...) или знам ли ...

 : Не! Няма жени, комар ... просто бизнеса му тръгва надолу ... взима кредити и залага всичко, което има , а в същото време не свива разходите и начина си на живот ... Ада и Мая учат в колеж (частна гимназия) ... коли, бижута на Ебру ...има някакви планове и затова отива в Халфети да иска своя дял от брат си ...както и Баран ...
Най-лошото от цялата история е, че не споделя нищо с жена си (изключвам тайната с Баран), като се надява някак да се измъкне от затруднението, а тя живее в нейния си свят хи хи: и не забелязва нищо, защото му има пълно доверие, при това е презадоволена ... Но все пак има и хубаво нещо - всичко, което Мурат има в Анадола - земя, къща ... преписва на Ебру след женитбата си с нея и така ги спасява от кредиторите ... Затова тя е принудена да остане там, защото има все пак дом и докато се съвземе финансово, за да се завърне в Истанбул ... Да ама Не - всичко е много трудно, защото "истанбулското цвете" е на Изток , при това жена намигане:
 : хай:

petan написа:Да ама Не - всичко е много трудно, защото "истанбулското цвете" е на Изток , при това жена намигане:

Не само трудно ами уЖасно трудно. Ами то остана ли нещо лошо, из лошите неща, дето се изсипа на таз жена [smile3511.gif] [smile3511.gif] [smile3511.gif] Жива да я оплачиш стена: .
Гледам 10 серия (шока и ужаса от новината за аборта на Еда) и не можах да се стърпя, съжалих я жената, викам си чекай да я оплача [lbyegirlwr8.gif]

ОООООбаче, да питам може ли? срам:
Кога научава Баран? А Ебру?
Излизането на тайната явно са я оставили да стане в сезон 3 мисля: както и излизането на тепиха на другите 2 деца на Кадрие намигане: Кендал Изображение няма да бъде убит от майка му Кадрие не не: , та коя майка убива детето си плезене 2: , даже и да е братоубиец не не: ...в последния епизод жандармерията тръгна да ги търси, вкл. и Мурад, ама кой ще го намери пръв мисля: ...
май ще го съдят за покушение, а не за убийство, ако Мурад се разкриеИзображение ... това го спрягаха за финален еп.50 , но явно ще го дадат септември, когато и Мурад ще се гътне плезене 2: , а Ебру може би ще трябва да поеме фабриката с фъстъчките и бизнеса... мисля:
Ще видим намигане:

еп.49 Доня Карлене в източен вариант като Кадрие Анна [difus_ok.gif] раздава правосъдие
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
финал и на сезон 2 "Черната роза" с еп.49 Изображение
Total/13 юни 2014
1 KARAGUL FOX TV 21:22:02 24:16:58 12,93 35,70
2 ISPANYA-HOLLANDA FIFA 2014 DUNYA KUPASI KARSILASMASI TRT 1 21:52:05 24:05:21 6,03 16,57
AB
1 KARAGUL FOX TV 21:22:02 24:16:58 9,60 27,17
2 ISPANYA-HOLLANDA FIFA 2014 DUNYA KUPASI KARSILASMASI TRT 1 21:52:05 24:05:21 8,75 24,37
3 MEDCEZIR STAR TV 20:30:26 23:26:36 5,78 17,68
Изображение
Погледнах в дизифорума с GT ... и турците не са доволни от финалния епизод на розата. Но доколкото разбрах, освен че Мурад ще се гътне, Явуз Бингюл (Фърат) също иска да напусне Изображение, защото ролята му не е главна , продуцентите му обещавали повече време и пара, ама той - не! На мен също не ми направи впечатление неговата роля - една такава... беззъба, безлична ... а той е бил първия избор за прокурора Тургут в Чепика плезене 2: , но е станало нещо, за да отиде при розичките мисля:
Изображение Кендал с 3-тата жена зъбчо: Изображение дано с тези да има развитие намигане: Изображение нищо не става от този Бурак Челик не не: да ходи да се прави на модел плезене 2: нищо не показва ...явно е с връзки в дизито, защото това му е първа роля [277.gif]
ИзображениеИзображениеИзображение

последна снимка на екипа от сезон 2 [41.gif] Изображение [difus_victory.gif]
В началото на септември композиторът на музиката в сериала ще пусне албум с музиката [difus_ok.gif]
Не си спомням в кой епизод е, но Йозлем (2-рата на Агата, щото ще има и 3-та :) ) им кръстосва зрението на кадъните в конака (аз си я харесвам [kangura_crazy.gif] , такава лукава и директна... припикава си територията както може зъбчо: ). Тя ще насъска Ебру и Нарин всяка отделно, да си сложат колие с "черна роза", което Мурат им е подарил зъбчо: и стой и гледай сеир на масата ... после и двете ще я притиснат кумата - защо ги е подвела, като е знаела ефекта, ама Йозлем е права ... Ебру ще разбере, че и Мая е знаела, и Фърат ... и са я правили на глупачка ...

ето тук е излезнала една фотка Изображение, което ще е в еп.50. Значи Мурад се разкрива, ама както се знае, ще дръпне камбанката ... гледам, че и Кадрие няма да се самоубива заради сина си - братоубиец намигане: Този еп.50 се спрягаше за финал на сезона, но заради световното по футбол явно са пуснали за финал еп.49 мисля:

След Мурад ще напусне и Фърат. http://www.haberfx.net/karagul-dizisind ... er-1491290
Пуснаха в тяхната преса, че не бил доволен от времетраенето и тежестта на ролята си. Май са пълни вестникарски измишльотини плезене 2: Явуз Бингьол ще открива наесен училище (театрално ) в Истанбул . Това била мечтата му и след 25 години я прави реалност [difus_victory.gif] Успех на човека [difus_ok.gif] Предполагам, че това ще му отнеме цялото време докато тръгне ... програми, лицензи ...и може би затова ще напусне и сериала мисля:
Изображение26 годишна мечта се превръща в реалност/26 Yıllık Hayali Gerçek Oldu/
Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl Cihangir’de sanat okulu açtı.
http://www.medyaalemi.com/26-yillik-hayali-gercek-oldu/
Историята на Фърат (Явуз Бингьол) е приключила и той също ще напусне сериала.

Ашвар Филм търсят млади хубави момичета, които ще пуснат като дъщери на Фърат (Явуз Бингьол) и на командира на жандармерията Огюз ...
Третият сезон на сериала остава за излъчване във FOXа, но си вдигна много яко цената [difus_19.gif]
http://www.televizyondizisi.com/index.p ... 205538/19/


 : Изображение Двете журналиски (те не млъкват плезене 2: ), които интервюират Едже Услу за ролята й на Ебру в Черната роза ... Изображение ... роли: Изображение ... играла е и с Халит Ергенч ...
https://www.youtube.com/watch?v=3mpFCsooyMo
шок1: Руските +++++ (от бившите азиатски републики) от Контакта се затвориха в група да си миришат Черната роза плезене 2: Пуснаха там еп.13 с руски суб (прегледах го преди да се затворят), имат преведени до еп.18 плезене 2:
Не коментираха по същество, но все пак имаше някои реплики на една от девочките след излъчването на епизодите ... намигане:
[difus_17.gif]
Отворили са го пак [28300_634.GIF] и са пуснали още еп.14 с руски суб, но искат регистрация плезене 2: плезене 2: плезене 2:
Изображение зъбчо: Този щял да си ходи след 2 епизода в сезон 3 хи хи:

 : 
...Тъкмо от изРУСените се връщам плезене 2: и щях да пиша, че портата отворена ама и ти си ги разбрала вече. [newsm08.gif] Аз си гледам 23 на турски език шок2: и 19 на бг в профила на Мимето в YT. Еми хубаво си е филмчето...еле пък и като му разбираш всичко зъбчо: А този с патката по-горе не го харесвам, може и да не го пускат повече, стига ми да кажат " Мурат пак умря" зъбчо:

petan написа:В този пост пренесох инфо, което сме поствали в темата за Kacak по време на излъчването на сезон 2 по FOX .
Има интервюта с някои от екипа, които ще пусна допълнително в предния пост, както и предистория на сериала.
Темата е отворена за всички, които искат да разберат за днешна Турция от двете страни на Босфора, за сблъсъка между семейните им традиции с новото, което приближава от западния бряг.
Не всичко от традициите им е лошо и не всичко от новото е хубаво..., но това им предстои на турците ...при смяната на поколенията, които носят новото, би трябвало да се стъпне върху здравата част от традициите им [difus_19.gif]
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Юли 19, 2014 4:27 pm


Изображение

Изображение Ебру: Историята, която искам да ви разкажа, се отнася не само за мен, но тя е история на още хиляди жени, които живеят в Турция. Тази история е за всички тях, които си приличат по съдба, независимо от разликата във възрастта и външния вид, всъщност това е история за едно истинско престъпление.
Имам три деца, но трябваше да бъдат четири. Едното загубих след раждането му. Аз съм от богато семейство. Учих в най-престижните училища и университети. Познах любовта, както и предаделството. Живях в палати, но се и опитах да възстановя рухнал дом. За рождените си дни обикновено получавах като подарък спортна кола или колие с перли. Връзката ми със земята беше ограничена до саксиите с цветятя на терасата, но имаше и момент, когато посадих десетки рози, поливах ги и ги торях. След като почина съпруга ми, аз отидох при мойта свекърва – Кадрие Ханъм. Благодаря й, че отвори обятията си за мен и децата ми. Преди бях недоволна от това, когато ме караха да върша работа, недостойна за мен, но сега, след като получих работа преди няколко месеца като обикновена келнерка, бях на седмото небе от щастие. Длъжна бях да работя заради моите деца –Ада, Мая и Рюзгар. Заради какво може да живее една майка? Ако те са нахранени, ние сме сити. Ако те се смеят, ние сме щастливи. Аз трябваше да работя. Не гладувах, имах покрив над главата си. Слава на Бога, имах дом, където можех да се приютя. Имаше хора, които от сърце ни услужиха с посуда за нашата маса. Такива хора ги има все още. Но аз не можех така да продължавам да живея. Трябваше ми работа. Бях задължена да мисля за бъдещето на децата си. Започнах работа в едно кафене. В онзи ден, когато се готвех да затворя заведението, в него влезнаха двама мъже. Казах им, че вече е затворено, но те не ме послушаха. Затвориха вратата отвътре и ми се нахвърлиха. Моят живот и моята чест бяха в опасност. Единият от тях ме нападна и , за да се защитя и да ги изплаша, взех ножа от масата. Бях много изплашена. И в един момент ... в един момент, така и не разбрах как се случи това ... аз намушках единия от тях с ножа!

Баран разкрива притесненията си на Айше след ареста на Ебру. Изображение
 : - Трябваше да ги видиш, Айше. Когато жандармерията арестуваше тяхната майка, те едва ли не полудяха и баха в такова безпомощно състояние. Рюзгар стана свидетел на всичко това на неговата възраст. Да, той е още малък, не разбира всичко, което става, но той преживява такъв ужас на неговата възраст. А моите ръце са вързани и не мога с нищо да им помогна.
- Ти си до тях в този сложен за тях момент.
- Това е и проблемът. Ние току що започнахме да се опознаваме един друг и да ставаме истински братя и сестри. Ако се познавахме по-рано, то всичко щеше да е иначе. От една страна-майка ми, от друга страна – сестрите ми и брат ми. Аз не знам какво да правя.
- Но това не е твоя вина, че не си бил до тях досега. Ти си до тях в най-тежкия им и сложен за тях период. Подържаш ги.
- Как мислиш, дали те чувстват това?
- Уверена съм, да ... Да идем при тях, да не ги оставяме сами.

Еп.37 Изображение
 : - Ада, стой! Къде отиваш?
- Ненавиждам ви, всички вас ! Искам да се махна от вас!
- Махайте се! Всички се махайте! Айше, ти ... и въобще, всички вие се махайте! Вървете и не мислете какво ще стане след това. Нищо, аз ще гледам след вас. Баща ми идваше и оставаше за два дни, обръщаше се и си тръгваше. Аз гледах след него. Айше искаше да си отиде. Аз гледах след нея и нищо не можех да направя ... и тогава тичах след нея. Сега и вие си тръгвате. Аз отново ще гледам след вас. Обърни се и си тръгни! Обърни хръб на майка си, сестра си и брат си. Аз свикнах да бъда изоставен. Аз вече свикнах с това, че на никой не му е до моите чувства. Баран ще гледа след всички, Баран ще чака, Баран ще тъгува. Сега се махай! Всички се махайте! Е, махай се! Ще се махнеш ли?!?
- Баран, пусни ме! Какво правиш? Пусни ме! Баран, пусни ме!
- Погледни наоколо! Какво виждаш пред себе си? Ти виждаш рози, нали? А тук преди нямаше нищо, нали? Кой направи всичко това? Ебру? Познаваш ли я? Тя ти е майка. Погледни на вашия полуразрушен дом. А вие в същото време събирахте фъстъци.
- Да! А после твоят чичо ги запали.
- Да, той ги запали. А какво направи твоята майка? Тръгна си. Така ли? Защо?
- За да подразни Кендал.
- Ето така, твоят мозък е способен да мисли само така. Погледни ме, Ада и внимателно чуй това, което сега ще ти кажа. Ти знаеш ли какво си мисля аз по сто хиляди пъти на ден? „Ебру, това е жената, която отне от мен баща ми”. Ето за това мисля. Знаеш ли защо? Защото тя прави и говори такива неща, че аз започвам да я обичам. Но си повтарям: „Тя открадна от теб баща ти, не й позволявай да открадне и теб! Тя ти е враг! Уважавай я, но не я обичай!” Казвам си: „Не я забелязвай! Не я забелязвай! Обърни се и я подмини! Остави я!”
Ада, но ти си й дъщеря!?! Никога не й обръщай гръб!

Изображение Кадрие Ханъм: Ти си истански син на своя баща, неговата гордост. Ти знаеш това. Нали? Своята озлобеност замени с братска любов. Сега нищо не може да ви раздели. Тази връзка, която има между вас, сега никой не може да прекъсне.
Изображение Кадрие Ханъм: Любовта е най-важното нещо в живота. В резултат животът минава и всичко свършва. Даже и да останат следи от преживяното, с времето те изчезват. Остава само любовта.


Сцени от еп.50 -сезон 3 Те имат заснети и готови 3 епизода от сезон 3 [difus_blush2.gif]
Изображение На сутринта Нарин и Ебру се срещат в конака и както винаги започват да изясняват отношенията си.
 : Нарин: Какво си загубила? Иди си нагледай децата.
Ебру: Не съм длъжна да те питам какво да правя. Какво искаш от мен?
- Нищо не искам.
- Тогава защо се дършиш така с мен?
- Единственото, което искам е ти и твоите дъщери да се държите далеч от сина ми.
- Не те разбирам. Аз също съм като майка на Баран и разбира се, ще бъда близо до тях, до децата – те са брат и сестри. Разбери го най-сетне!
Ебру влиза в стаята на Асъм и Емине. Пита ги как са ... Ебру пита Емине за диска със записа, но тя нищо не знае и Ебру й казва, че като се събуди Асъм, ще го попита. После излиза и се среща наново с Нарин.
Нарин: Къде си тръгнала?
Ебру: Теб какво те засяга? Нарин ...
Нарин: Виж (погледни ме)! Дръж се по-далече от моя син!

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение от новия сезон мисля:
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот g_georgieva08 » Съб Юли 19, 2014 9:00 pm

хай:

Голямо благодарско за новата тема petanче [480.gif] [480.gif] [480.gif]

За подсказките най-вече Изображение Гледам го филмчето с бг аудио... от време на време, по някое време зъбчо:

Малко музика от филма Изображение

[difus_20.gif] влюбена: [difus_20.gif]
Аватар
g_georgieva08
Пилеене на пари
Пилеене на пари
 
Статус:
Мнения: 3516
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2012 10:51 am
Местоположение: Варна
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Нед Юли 20, 2014 5:12 pm

Изображение Лесно е да се измориш и да сложиш карай на живота си, Мурад. Не, аз не съм като теб. Ще остана до децата си дори целият свят да е срещу мен. Но гневът ми няма да стихне... Никога няма да ти простя, Мурад. Никога!

Ще пусна едно много провокативно интервю на единия сценарист на розата Еркан БиргьоренИзображение, което намерих в руски сайт от 10 юли 2014, но за съжаление, те не посочват източника [kangura_crazy.gif] и не се знае кога, за кой и за какво е дадено ... мисля: пуснали са само извадки от интервюто му :
http://tureckie-seriali.ru/novosti/zaja ... estvo.html
 : - С какво се отличава Karagul от другите сериали?
- Ако знаех, още веднъж бих го написал. Карагюл се отличава с искреността си, с лекото поднасяне на историята и нежеланието да си играем с публиката . Ние, сценаристите, в болшинството си сме възпитани с приказки, историите на нашите баби можем да чуем от Кадрие Ханъм. На мястото, където свършва приказката, на това място ще свърши и сериалалът. Ние разговаряме със зрителите на един и същи език. Успехът на Карагюл се заключава в това, че сюжетът му е предназначен за средностатистическата анадолска жена над 45 години. В социалните мрежи няма коментар за Карагюл, защото моите зрители са далеч от интернета, те не знаят какво е това туит.
- У нас в страната е трудно да се напише оригинален сценарий, какво ще кажете? Защо у нас не излезе някакъв „Lost”?
- В казаното от Вас съзирам несправедливост към моите колеги. Тези мисли сa порoдени от резултатите в работата.
Турският сценарист, който е написал "Kınalı Kar" (2002-2004), след като изгледаш "Lost" (2004-2010), е шизофреник, казва Биргьорен. Ако вие само напишете "падналият небостъргач", продуцентът (американският) направо ще ви набие с още суровия сценарий. Представете си, че аз съм написал „Lost” . Продуцентът (турският) ще ми каже: „Джак – Дженк”, Сойер – Сейфи, Кейт – Кезбан, забрави за остров и самолет. Сейфи ще бъде ненормален селянин, Дженк – доктор, който е дошъл в селото. Кезбан нека се разкъсва между тях двамата, сериалът ще се казва Изгубена любов. Къде ще ти търся остров, иди и снимай в Шиле (град на Черно море).” Затова при нас няма да излезе нещо подобно на „Lost”. Но не трябва да обвиняваме и продуцентите, те са също прави по своему.
- Защо не се конкурирате с Холивуд?
- Ако извънземен от Космоса долети до Земята, обезателно ще се приземи в Ню Йорк и ще заговори на английски език. Ако от летящата чиния, която се е приземила някъде в Турция, в Невшехир (напр.), излезе извънземен и заговори на турски, хората ще кажат: „Хади, бе!!!(Не може да бъде!!!)”. Това е начин на възприятие. „Нима са направили това !”, казваме ние. За жабата, която е на дъното на кладенеца, небето съществува само в отвора на върха на кладенеца. зъбчо:
........
В турската кинематография има малко сцени с молитви и жертвоприношения. Ако малко увеличим количеството на такива сцени, последователите на шериата ще кажат, че в Америка няма нито един филм без църква. В американските филми задължително има Коледа (Рождество), а в турските филми не казват даже :”днес е Рехаиб Кандил”(религиозен празник). Те диктуват модата, за нас остава само да въздишаме отстрани. Затова не можем да си съперничим с тях.

Рових се малко да търся интервюто, но намерих едно ексклузивно от 31 октомври 2013 в Televizion Dizisi, където разказва за себе си ... за това, че работи само върху розата и втория сезон е с 52 епизода. Но те спряха на 49 (предполагам заради световното по футбол) и затова явно имат 3 готови епизода. Споменава за Lost , че го харесва, героите му ... но с GT не прочетох горните изказвания мисля: може би е наистина ново ...
PS: ето интервюто от 9 юли 2014: http://www.filmstudiodd.com/index.php/r ... ciklamalar


ИзображениеИзображение Йозлем и Касъм: /еп.27/
 : - Какво правиш, Йозлем? Спри!
- Пусни ме, Касъм! Пусни ме! По-добре ще е ти да ме хвърлиш оттук! Искам да умра!
- Недей, Йозлем.
- Всички ще бъдат щастливи след това. Ти, Сибел, Кендал и въобще всички в този дом. Те ше се избавят от една зараза. Нима това не е истина? От жената, която омръзна на всички. Кой ще плаче за мен, Касъм? Кой ще е разстроен от моята смърт?
- Не говори така, Йозлем. Моля те.
- А може би това ще направи моят брат, който ме продаде на Кендал за няколко гроша, или майка ми, която извърна глава от мен, когато ме отвеждаха от дома?
- Аз бих плакал. Аз бих те оплаквал. За станалото не си виновна ти, нито Сибел, нито аз. Виновен е един човек и това е –Кендал, Кендал Ага.
ИзображениеИзображение



Изображение Фърат: Сестро (Нарин), ти се измъчваш. Погледни ме мен. Пред теб стои човек, който прободе жена си с нож, който излежа в затвора много години за това престъпление, човек, който се бои да умре, защото нито веднъж не е погледнал дъщаеря си в очите. Ти никак не можеш да заличиш своите рани и се държиш за тях. Не прави това, остави ги. Не постъпвай така със себе си. Помниш ли в детството ни, когато пусках хвърчило и ние с теб го държахме за въжето? Помниш ли, когато ти се опитваше да го държиш, хвърчилото падаше на земята? Ти се разплакваше. Защо при мен летеше? Защото ти се стараеше заради това – да не падне. Хвърчилото лети не когато е в посока на вятъра, а когато е срещу вятъра, защото се опитва да му се противопостави. Погледни къде ни доведе вятъра на живота. Съпротивлявай се, пак се съпротивлявай. Ти си длъжна да се съпротивляваш. Съпротивлявай се, за да не паднеш на главата си. Дай си още един шанс ...
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Нед Юли 27, 2014 7:43 am

ИзображениеИзображениеИзображение


Подсказки:
Изображение Кадрие ана:
 : С хиляди грехове на душата си дойдох при теб (Аллах), за да намеря спокойствие. Зная, че ти си безгранично милостив. Дойдох при теб да взема тази част, която се отнася за мен. Имам нужда от твоите 99 имена (истини). И най-много дойдох при теб, за да изчистя съвестта си. Обръщам се към теб, милостивия и всеопрощаващ. Имам нужда от твоята прошка. Върни ми спокойствието в душата, ако ли не - вземи ме при себе си.
 : Дъще, нима не съм ти казвала, че да бъдеш майка , това значи да бъдеш готова да приемеш греховете и срама на твоите деца, когато дойде този ден. Какво да ти кажа сега, че си права или може би си права?
В нощ, когато дете се събужда в треска, нима всяка не моли Бог да отнеме страданието от него и да й го даде на нея? Какво да ти кажа сега?
Жена помолила мъжа си да й донесе сърцето на неговата майка. Мъжът разкъсал гръдта на майка си и изтръгнал сърцето й. По обратния път, когато сърцето на майка си в ръце се връщал при жена си, спънал се и паднал. В това време майчиното сърце не издържало и попитало: „Синко, не се ли нарани? Боли ли те?”
Какво да кажа сега?
Моята душа е разбита, но аз продължавам да питам: „Синко, не те ли боли?”
Какво ще ми кажеш? Какво ще ми отговориш?
Изображение
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Пон Юли 28, 2014 8:39 am

Един интересен образ в сериала на Командир Огюз (Огюн Каптаноглу)Изображение
Риболовец шок2: ИзображениеИзображение [difus_victory.gif] Halfeti-Rum KaleИзображение
Изображение Хюля Дуяр (Емине) и Джан Атак (Асъм)

Изображение Кендал: Майко, не знам какво ще правя в новия сезон! [277.gif]
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Сря Юли 30, 2014 6:18 pm

Изображение
Бях обещала, че ще пусна и някои интервюта със създателите на сериала ...
Намерих интервю - част 2 на "EKRANELLA" , в което за подготовката на сериала разказва Фатих Йълмаз - главен координатор на сериала.
http://www.ekranella.com/foto-haber/620 ... gun-part-2
Ето как е започнала работата по Karagul :
Снимките започват през април 2012 година, а после през февруари 2013 година. В действителност, през февруари, преди още да са започнали, по искане на продуцента Шукрю Ажшар е трябвало да сменят актьорите. Търсили са конак преди да отидат в Урфа. Там са намерили един конак с 14 стаи и двор, голяма триетажна къща с отделни входове.
Но те са имали 22 превозни средства, от които 12-13 камиона и за съжаление, не е имало място за паркиране. Ето защо са се отказали от имота в Урфа и са отишли в Хатай, намерили са, но тогава са зпочнали бомбардировки по сирийската граница. Виждал се е дима и тези неща няма как да не застрашат екипа, отказали са се. Най-близкото място - Кападокия, нека да се изгради там конак., но вместо фъстъци е трябвало семейството да се занимава с цитросови плодове, което не се е приело и са се отказали и от Кападокия. Върнали са се в Халфети. С тях са били няколко архитекта и са решили да построят имението там. Общината им е дала земя, няправени са процедури за около 2 месеца. Щяхме да живеем в хотела в Халфети и има връзка с Антеп.
В крайна сметка се установяват там.
„ Всъщност това е етнографският музей "Хасан Сузер", музей (конакът в сериала), който се нуждаеше от основен ремонт. От средата на 80-те години не е имало никакви посетители. На ден е имало по двама, трима посетители, а понякога - изобщо никой. След като филмовият екип се е засели, около музея се събират по 500 човека, а понякога по 1000. Може да се каже, че ние съживихме това място. Благодарение на Министъра на културата Ертугрул Гюнай, ние започнахме да снимаме тук.

На пръв поглед това място, което ние нарекохме с „поредният номер”, беше наводнено, навсякъде имаше вода, подовете се бяха подули, всичко разрушено ... ние всичко ремонтирахме. Всъщност г-н Гюнай ни каза : „Ако възстановите всичко, ще ви отдам под наем това място”. След смяната на ръководството, те очакваха, че ние ще го възстановим. Но в края на краищата, ние не сме строителна компания, а филмова. Ние и така заплатихме наема, при това на ден и чакаме края на сериала, но не можем да работим, когато в къщата има влага. Така че имахме среща с Кмета на Газиантеп. Благодарни сме му, че той ни подкрепи напълно. Не мислим, че до края на сериала, ще имаме някакви проблеми.

Бях в самото начало, както и нашият изпълнителен директор Серкан Турхан. До тогава у нас бяха 3 пробни места, които не станаха (май са били близо до сирийската граница). След като дойдохме тук и приведохме всичко в това състояние, мисля че ни се получи.
Преди всичко печелят Антеп и Урфа. Карагюл е продаден вече в 15 страни, а след завършването му чакат още 70 страни. Дали Антеп, дали Урфа ще извлекат ползи от това. Неотдавна от Испания дойде група, която разгледа конака, защото сериалът на първо място беше продаден в Испания. Къде е Испания, къде са Антеп и Халфети!

Когато започнахме подготовката за проекта, г-н Месут (Кендал) беше единственият уточнен (за ролята). В същото време в Сирия положението се влоши, избухваха бомби, много актьори се отказаха да участват. С началото (на снимките), Шукрю Авшар (продуцентът) възстанови всички актьори.
След като изслушах от Шукрю Авшар историята за ремонта на конака, реших да говори с Художествения директор на Karagul - Джанан Озкан. Той ни каза за детайли, които ние при огледа дори не забелязахме. Всичко, което гледахме, беше екстериора. Да, конакът ще е готов, но картините по стените, това също е важно. Халфети и така е фон. Да, домът на Фърат, работилницата му, домът на Сибел, всичко това направихме, всичко, което виждаме в Халфети – това е екстериора (арт оформлението). Ние сме 6 човека. Има още по-важни неща в Карагюл освен екстериора. В обичаен сериал един чай и супа ще направиш, ще сложиш пердета и това е. Но тук има значение всеки детайл. Една рамка на стената има значение, домът (подредбата) на Мурад също има значение, даже „най-нежното цвете” има значение и даже как го поставяш на масата, много е важно. Всичко това трябва да е правдоподобно за актьорите. Не трябва да се чува :” „Аууу..., какъв интериор (подредба)”.

... следва ...
Даже и най-малката подробност има значение и както се казва, всяко нещо трябва да оживее с истинският му образ. Цветът на Халфети е жълт, защото хората и земята са жълти. Мисля, че знакът на Карагюл е Дева, защото жълтият цвят на земята прави човека упорит, разбира се без нарастване на дребнавостта ...
До Карагюл мой проект беше Merhamet . Още 1996-2000-2013 сценографията беше в представите ми. Това беше работа, в която аз вложих изцяло душата си. Но с още по-голяма сила аз я вложих в Карагюл. Може би ме научи Мурад, възможно е и публикациите за чара на Халфети да са дали отражение. Във всички от състава има душа. Например, актьорският състав по време на хранене полагаше много усилия. Макар Халфети да е във вилаета на Урфа, той е под влиянието на Антеп. Храната на масата беше от кухнята на Антеп. Сервизите, блюдата и десертите – всичко е от Антеп. Сцените с храненето са много важни. За аранжираните маси г-н Шокрю много ни благодари, най-хубавото беше благодарността, а най-интересното беше това, че с идването си в Антеп, аз единствен качих теглото си с 15 кг.

Няма сезон ( за черната роза)... Ние ги взехме април, чакахме ги, но не цъфнаха. Казаха ни – септември. Ние ги взехме от градинари. Обичат влагата, не такова суху място, край езерото. Пренесохме ги от Халфети в Коджаели, там влагата е по-голяма. Колкото повече е влагата, толкова повече розите са черни. Преди 35-40 години в Халфети един човек имал черни рози. Веднъж един друг човек му поискал, но хазяйна им не му дал. Тогава човекът решил да открадне една и я засадил в градината си, от една роза в Коджаели изрстнала цяла градина рози.Разбира се правят се добри пари. Една черна роза се продава по $ 125.

Сцените с пожара ... Най-хубавото в това е подготовката за сцените с пожар. Разбира се всичко е от горим материал. Не ги гледаме чрез горящата пепел, не, съвсем не. Взехме от фабриката черупки от фъстъци, те горят. Разбира се и домът е бутафория. Всичко, което почва да гори, ние го правим предварително. В дома имаше сцени с пожар на малки кревати и там огънят се разрастна, ние преживяхме вълнение и слава на Бога, че до днес нямаме никакви нещастни случаи.
Укритието на Мурад, домът му и цялата обстановка, всичко това е допълнително построено.
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Пет Авг 01, 2014 10:55 am

Интервю с режисьора на сериала Мурат Сарачоглу за следващия сезон 3 :

Дано рускините пуснат малко инфо мисля:

това трябва да е зад кадър от стария или новия сезон (първите 3 епизода) мисля: ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Сря Авг 06, 2014 11:10 am

хай:
Изображение ‘Karagül’ 16 Ülkeye Satıldı! http://www.televizyondizisi.com/index.p ... 210739/38/
Сериалът е продаден вече в 16 страни, като цитират Пакистан и България зъбчо:
Първата страна, която го е закупила е Испания. Интересното е, че там се излъчва с променени имена на героите намигане:
Ебру – Ема
Мурад – Матео
Кендал – Карло
Нарин – София
Баран – Виктор
Ада – Ана
Майя – Бланка
Мелек – Мария
Емине – Емили
Асъм – Адриано
Кадрие мисля:
зъбчо:

tv7 преустанови излъчването у нас през август ( еп.21 турски), но ще бъде продължен през есента (поне така пишат мисля: ).
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Пон Авг 11, 2014 5:27 pm

Изображение
Тази вечер по Fox TV ще има изненада за
http://www.fox.com.tr/canli-yayin
"Черната роза"


Може би трей, като се има предвид, че имат заснети 3 епизода от 3-тия сезон мисля: Ще видим намигане:

ок: Karagül Yeni Sezonuyla Fox'ta! #Karagül 50.Bölüm 1.Fragman
Изображение
 :  Изображение
Кендал: Сега наистина можете да се боите от мен! Няма какво повече да губя! Всичко започва едва сега !

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

[smile3511.gif] прецака ми се програмката за gif-video стена:

50. Bölüm - Bölüm Tarihi: 05/09/2014

http://www.fox.com.tr/Karagul/
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Нед Авг 17, 2014 9:40 am

Изображение
Изображение Нима си жив, Мурад? Ако си жив, защо не излезеш лице в лице с мен? Решил си да ме побъркаш и по този начин да ми отмъстиш? Върни се! Ела и ме застреляй! Но преди това да направиш, погледни ме в очите ! Погледни в очите ми до дъното и ме попитай защо те убих!
В отговор ще те попитам: защо ни даде Баран, защо изпрати нашето семейство на дъното? Ако ти беше казал, че не искаш да ни го оставиш ... но ти не можа да го направиш, не поиска да загубиш всичко, което имаше, защото се страхуваше, че можеш да загубиш всичко.
Значи ти си жертва, а аз палач?!? В действителност палачът си ти! Ти отне сина от едната жена, а другата, която никога не може да има деца, накара да повярва в несбъднатата й мечта ! Ти си в основата на всички грехове, Мурад. Единствен ти!
Върни се! Върни се и дай да се разберем за всичко. Върни се!


Тук Кендал е прав [difus_19.gif] В дъното на цялата трагедия е Мурад ... и не трябва има прошка не не: Не знам дали намекват, че в прослувутите им ислямски традиции има нещо идиотско - първият внук се дава на бабата и дядото за отглеждане и възпитание, както да продължи традициите им очички: Но тук по-скоро загатват за греха на бащата, дал детето, за да си откупи от фамилията свободата и финансовата обезпеченост ...
Една еретична мисъл от мен [kangura_crazy.gif] не трябва да излиза истината за Баран [difus_17.gif] ... има тайни, които се отнасят в гроба ... Нарин е добра майка [difus_19.gif] , въпреки всичко, и не може да разбиеш живота на всички заради един лош баща, защото в Баран ще остане непоправима душевна травма, която ще го следва цял живот ...не става като на филм намигане:
Така мисля аз [kz2vx9.gif]
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Авг 23, 2014 2:06 pm

Изображение
Изображение Начало на 3 тисезон - 12 септември 2014, петък [difus_19.gif]
Това е споделила Едже Услу (Ебру) на страницата си във фейса.


Вчера вечерта (25 август) Месут Акуста (50г.) се сгодил за зълвата (сестрата на съпруг)на Есра Ерол (телевизионна водеща) [difus_victory.gif] ИзображениеИзображение Месут & Шафак
Честито [11363_980.GIF] За любовта няма възраст !!! Изображение
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Авг 30, 2014 9:57 am

Изображение Стартът на новия сезон на "Черната роза" по FOX отново е променен!
Avsar film , kакто по-рано обяви началото на новия сезон в петък, 12 септември, отложи с още една седмица. [277.gif]
Черната роза ще се излъчи вечерта в петък, 19 септември от 19:45 по FOX!


* В Грузия скоро приключват с излъчването на 2-рия сезон на сериала [difus_victory.gif]
** Започнали са излъчването му от 24 август по Хърватската NovaTV, от понеделник до петък 21:00 местно време! Хубавото е, че не е дублиран, а със субтитри намигане:
ИзображениеCrna ruža - od nedjelje na Novoj TV! http://novatv.dnevnik.hr/clanak/novosti ... 47869.html
Изображение Crna ruža, еп.16 /12септември по OYO/29.08. (по 90 мин.)

*** В Испания са се отказали от преименуването на героите с тяхни си имена и сега вече само Мая е Бланка зъбчо: Там го излъчват с дублаж.

**** У нас все още няма инфо кога ше продължи излъчването по tv7 мисля:


Интервю с Месут Акуста (Кендал Ага) в Milliyet Изображение"По телевизията всичко е забранено! [277.gif]
 : Karagül'ün "Kendal Ağa"sı Mesut Akusta Milliyet Tv'ye anlattı: "Televizyonda her şey yasaklandı". Röportaj: Seçkin Şenvardar

Ще изчакам да видя някакъв превод мисля:
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Чет Сеп 04, 2014 5:23 pm

Изображение
#Karagül 50. Bölüm Özeti (Yeni Sezon)
19 Eylül Cuma FOX'ta!
Kadriye Ana ve Kendal son nefeslerine doğru güçlü bir adım atarken, konaktaki gergin ve endişeli bekleyiş devam eder. Şamverdi ailesinin sırlarla örülü olan hayatı,yavaş yavaş aydınlanmaya başlayan gerçeklerle hiç hesap etmedikleri bir yola doğru sürüklenmektedir.
Büyük bir bedel ödemeye hazırlanan Kendal’ın hesabını Kadriye ana kesmek isterken; Murat da bu hesabın peşini bırakmaz. Murat Kendal’ın cezasını kendi vermeye kararlıdır ve bunun için gözünü karartmıştır.
Diğer yanda Özlem, ortaya çıkarttığı gerçek sayesinde rahata ereceğini düşünürken; hiç beklemediği gelişmeler ortaya çıkar ve Özlem’in korku dolu bekleyişi başlar. Melek’i köşeye sıkıştırmaya çalışırken, Melek’in tahmininden daha çok şey bildiğini öğrenir ve korkusu daha da artar.
Ebru, Murat’ın kendini aslında terk etmediğini öğrenince tüm dünyası yeniden alt üst olur. Artık onun için yeni bir acıya katlanma zamanı gelmiştir. O sevdiği adam tarafından terk edilen değil, sevdiği adama, çocuklarının babasına Kendal yüzünden hasret kalmış bir annedir. Tüm bildikleri değişen Ebru şimdi ne yapamaya karar verecek?
Baran, amcası hakkında öğrendiği gerçekle yıkılır. Babasının katili olarak Kendal’a en büyük cezayı vermek için herkesten gizli bir şekilde hazırlığını yapar. Ama hesaba katamadığı bir durum vardır, Baran ne yaparsa yapsın sürekli onu izleyen bir çift göz, tahmin edeceğinden daha büyük bir fırtına çıkmasına sebep olacaktır. Baran’ı bekleyen büyük sürpriz nedir?
шок2:
Ще изчакам рускините да се размърдат за превода на резюмето срам:
 : Резюме еп.50.
В същото време, когато Кадрие и Кендал правят решителна стъпка към края на живота си, в конака са в напрегнато и вълнуващо очакване. Животът на сем. Шамверди, свързан с толкова тайни, продължава да се носи в неизвестна посока с появата на всяка една от тях. В същото време, когато Кадрие ана иска сама да сложи край на живота на Кендал, Мурад също няма да се откаже от това. Този път Мурад е решил да накаже Кендал за стореното с него.
От друга страна Йозлем, която си мисли, че сега като е разкрила тази тайна, в живота й ще настъпи спокойствие, в действителност сега я очаква появата на нещо неприятно. Опитвайки се да притисне Мелек в ъгъла, тя разбира, че Мелек знае повече, отколкото тя си мисли, и страхът на Йозлем още повече я завладява.
Когато разбира, че Мурад не я е изоставил, Ебру рухва. Сега за нея настава време за нова болка. Сега тя не е тази, която съпругът й е изоставил, тя е майка, която е останала без мъж, без бащата на своите деца заради Кендал. Какво ще направи Ебру като узнае за новите обстоятелства?
Баран рухва, когато разбира цялата истина за убийството на баща му от чичо му. Този път Баран изгаря от желание да накаже чичо си със собствените си ръце и започва да подготвя план. Но има едно нещо, което той не взима под внимание. Каквото и да прави Баран, него винаги го следят две очи. И това ще стане причина за нова буря.
Каква иненада го очаква Баран?
срам:



Снимките на еп.53 започват днес, видно от програмата на втория режисьор Изображение и първи кадър от сезона Изображение с Рюзгар.
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Пет Сеп 12, 2014 7:20 pm

Изображение
Karagül 50.bölüm fragmanı

Karagül (Черная роза) - 2-й анонс 50-й серии с русскими субтитрами
Изображение


ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Каквото и да прави Баран, него винаги го следят две очи.
ep.50
Кендал: Убих Мурад, заради Баран.Изображение
....
Кендал: Всичко едва сега започва.Изображение
...
Мурад: Наказанието ще му дам аз, а не съдът! От мен няма да се отърве така лесно, няма да може да се избави.Изображение
...
Кендал: Нима да отнемеш бебе от родната му майка, това не е ли кражба ?
...
Мурад: Синко.
Нарин: Синко.
Ебру: Справедливостта в живота може да закъснее, но тя обезателно ще възтържествува.
ИзображениеИзображение
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Сря Сеп 17, 2014 7:11 pm


еп.38
Изображение Ебру е до Фърат в болницата, където той е след нападението над него и прободната рана ...тя му говори:
"Вие(мъжете) даже не можете да си представите колко е важно жената да се чувства обичана (любима). Не можете да си представите колко е важно за нея да я ценят, да я предпазват, за да бъде в безопасност. Аз обичах Мурад. Жива ли е още тази любов в мен или не, самата аз не знам. Много отдавна не си задвам този въпрос. Боя се от своя отговор.
Но ти ... Ти ми показа, че има неща, които са повече от любовта, показа ми, че да чувстваш вниманието към себе си, състрадание, спокойствия – това е повече от любовта. Моето сърце беше готово да спре не в онзи момент, когато те видях за първи път, а в този момент, когато осъзнах, че пога да те загубя завинаги. Сега си задавам въпроса – кое е по-важно за мен?!
Мъжът трябва да обгръща жената не с ръцете си, а със своите чувства, милосърдие, да целува жената по очите преди да докосне устните й. Преди да й подари деца, длъжен е да й позволи да бъде негово дете.
Блгодаря ти за това, че ме обгърна с чувствата си, целуваше очите ми. Жената цъфти, когато е любима... Благодаря ти, че ми позволи да разцъфна ...

Идва Нарин и започва кавга с Ебру пред Фърат, Ебру я моли да престане, защото нито е времето, нито мястото да се карат. „Взе ми мъжа и сина. Сега искаш и брат ми!”- нарежда Нарин. Ебру излиза от стаята.
Изображение Фърат и Нарин:
- Аз се влюбих в тази жена. Защо не искаш да видиш това и да го приемеш? Нима мислиш, че на мен ми е безразлично? За първи път в живота си се влюбих в една жена, разбираш ли? Обичам я! Въпреки всички пречки, въпреки борбата със самия себе си. Но ти не искаш да разбереш това.
- Спри, какво правиш, батко? Спри!
- Няма да спра, Нарин! Аз пазя твоята тайна, но ти не можеш да понесеш моята любов. Аз обичам тази жена, обичам я!
Изображение Фърат става от болничното легло и настига Ебру: „Не мога да лежа докато жената, която обичам, си тръгва. Ако ти си отидеш, това е краят на моя път.

Следва разговор между Нарин и Кадрие, където изповедта на Нарин донякъде обяснява нейното поведение в живота й, но това не я оправдава за озлоблението й към другата жена и децата й (мое мнение).
„Нямам нищо. Нямам абсолютно нищо. В това е проблемът! Нито син, нито мъж, нито брат ... Нямам абсолютно нищо. Кога съм се превърнала в такъв човек? Защо позволи това да се случи? Как станах човек изпълнен с толкова омраза? Станала съм човек, който не си затваря устата и чиято любов и чувства са се превърнали в куп лъжи. Нима не съм заслужила да бъда обичана? Нима мен никой не може да обича? Макар и твърде млада, бях готова да обичам. Доведохте ми Мурад и казахте: Обичай го! И аз го обичах. Но той мен никога не ме е обичал. Да, Мурад никога не ме е обичал. Който ми показа, него съм обичала. Който ми постави в сърцето, него съм заобичала. Това е всичко, което съм обичала. Жените се радват повече да бъдат обичани от това - да обичат. Винаги съм знаела това, но не съм искала да мисля за това, забравила съм за това. Казвах си: Има хора, които те обичат. Казвах си: Имаш брат. Казвах си: Имаш син. Бях ревнива към Мелек. Когато дойде Айше, и към нея бях ревнива. Знаеш ли защо? Защото тях са ги обичали. Вкусили са от любовта. Аз никога не я опознах. Този, когото обичах, ме остави пред вратата си /с празни ръце/."
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Сеп 20, 2014 9:53 am

Изображение Karagül 50.Bölüm TEK PARÇA (Yeni Sezon)
Не съм го гледала все още ... срамежливко:
19 Eylül 2014 Cuma / еп.50
Total

1 KARAGUL FOX TV 20:46 23:16 8.33 23.83
2 MEDCEZIR STAR TV 21:17 23:47 6.48 19.27
3 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:27 23:23 4.04 11.66

AB
1 MEDCEZIR STAR TV 21:17 23:47 8.79 26.04
2 KARAGUL FOX TV 20:46 23:16 6.86 20.29

Изображение
Огюз & Фърат & Кендал & Джемал

Изображение
Ебру: Ти знаеш ли кой си убил , Кендал? Брат си, бащата на Мая, Ада, Рюзгар и Баран, сина на Кадрие Ханъм, брата на Мелек ... Ти уби моите мечти. Ти уби бъдещето на всички. Не питам защо, но ми е много интересно как си спал, как си ял, не си ли съжалявал, когато целуваше ръцете на Кадрие Ханъм, когато ни гледаше в очите. А?! Плакал ли си? Същност, ти можеш ли да плачеш? Ти вече плака за това, че Мурад се е самоубил? Е, плачи! Какво стоиш?!? (в превод от руски)
Кендал отрони една сълза намигане: плезене 2:
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Чет Сеп 25, 2014 10:47 am

Karagül 51 . Bölüm Fragmanı (26 Eylül 2014 | Cuma) Изображение
Изображение Изображение Изображение Изображение
Karagül Episode 51 Preview
It takes awhile for Baran to get over the shock of seeing his father standing before him.
Even though Murat explains the entire situation to Baran, he does not get the reaction he was expecting, instead of longing he gets anger, and confrontation. Murat does not know what to do regarding Barans outcry.
The court adjourns the hearing due to unforeseen circumstances. Kendel is once again returned to prison. Kendel sees Murat for the first time, when Murat goes to pay him in visit in prison. The time has come for the two brothers to reckon with each other.
Meanwhile Özlem announces her independence since Kendal is not around, she is totally unaware of what is going to happen.
After all the recent events Ebru once again has to deal with both her children and her financial situation, and she is stuck.
Narin once again goes into a panic with the possibility of Kendal telling the truth regarding Baran. This is just the beginning of the nightmare that does not seem to end.
However there is a surprise that awaits all the members of the mansion, and once this surprise is disclosed the entire balance of the household will be off.

New Episode air's Friday 25 September @ 19:45 on FoxTV
http://izleyiciplatformu.com/haber/3959 ... KRf9i.dpuf
 : Баран, който вижда пред себе си жив баща му, известно време не може да дойде на себе си. Mурад, които споделя с Баран истината за себе си, неочаквано се натъква на неговата реакция, която вместо чувство на радост, Баран показва чувство на гняв и отмъщение. Мурад не знае какво ще направи Баран в това състояние.
Делото е отменено поради неочакван обрат на събитията. Кендал се връща в затвора. Мурад се появява пред Кендал в затвора за първи път. Дошло е времето за разчистване на сметките между двамата братя.
От друга страна, Йозлем се възползва от отсъствието на Кендал и без да знае какво може да се случи, обявява своята свобода.
След всички тези събития Ебру отново е хваната в капан между материалните и морални проблеми, децата и принудата да се бори.
Страхът на Нарин отново я обзема с пристигането на Баран в съда и показанията на Кендал. Това е началото на нейните кошмари.
Обаче, всички в конака ги очаква изненада, която ще ги накара да преразгледат истината, която ще научат, и това ще промени баланса.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

срамежливко: от хърватски
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Следваща


  • Advertisement

Назад към Други

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта