![]() |
|
Подсказката от Бисена
Отговорът, който Сонгюл получава от Ясин е много романтичен.
"Ти си писала писмото си на тъмно... Аз съм в постоянна тъмнина. Розите цъфтят под слънцето, Сонгюл. Любовта заслужава да живее в светлина."
Фериде получава очарователно извинение. Махир: Съжалявам, Фериде...
Този път Фериде и Махир отиват заедно в къщата на Нихан. Запознават се с Махпери. Коя ли е тя? /тук не се разбира рода на това Махпери, но по мой спомен тази Нихан имаше дъщеря, затова съм писала женски/
Осман разбира какво прави бrат му и минава от другата страна. Когато разбира, че са отвлекли малкия Назиф, той моли за помощ грешните хора.
Назиф пита Махир за Фериде.
Махир: Наречи го съдба или орис, всичко което правиш е грешно, трябва да накараш сърцето си да те слуша... Но каквото е, това е, татко...Отидох да търся справедливост за теб, а намерих любовта.
Орхан е прострелян, докато преследва малкия Назиф.
Назиф получава важно телефонно обаждане свързано с малкия Назиф.
Подсказкa от Бисена
Назиф слага точка на напрежението между Махир и Бюлент.
Мехмед Саим отправя предупреждение към Мелих с нещо като заплаха. Мелих обаче си дава сметка, че нещо се случва.
Мелих: Какво знаеш татко... Може би трябва да изживеем нещата, от които искаш да ни предпазиш. Всъщност от това, което чух изобщо не ми се стори, че се опитваш да предпазиш кака от нещо. Има нещо друго, което ти криеш, иначе нямаше да си толкова притеснен.
Махир и Фелиде са на тяхното място, но този път не са отишли заедно, а се срещат там.
Махир: Фериде, казвам ти самата истина, повярвай. Последното нещо, което искам е да те карам да изпитваш разочарования. Моля те, вярвай ми, когато ти казвам "обичам те".
Фериде напуска дома си след скандал с баща й. Къде отива обаче?
Назад към Karadayı / Хулиганът
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта