харесват ми коментарите ви , обещавам и аз да направя такъв , да не пиша само преводи , в неделя или понеделник ще се постарая
има зададен въпрос " има ли нещо ново около излъчването но сериала " отговора е че в момента търсят канал по които да го излъчват
ето още малко превод
в колата Омер се опитва да пусне парното на колата , Гюлизар го попита на кой е тази кола " на един приятел в Истанбул"
Гюлето " Имаш приятел в Истанбул"
Омер - да имам( моя коментар- преди да отговори Омер малко се замисли , защото това не е негов приятел а на брат му Ферман , явно реши да спести спомените на Гюлето за мъжа й и затова отговори така)
след това понеже на Гюлето и е било студено и той го забеляза и предложи да хапнат супа
когато отново потеглиха , майката на Омер се обади и попита дали са намерили Гюлизар или не. Ти и баща ти тръгнахте след тази развалена жена иска ми се да чуя че е умряла
Омер видя че Гюлето е чула и е разстроена и прекрати разговора
Гюлизар каза " тя дори не спомена името ми, а ме нарече копеле, кучка , какво съм и сторила и баща ти дойде в Истанбул да ме убие , Какво съм направила Омер ,аз само исках да променя съдбата си
сега отговорите на нашите въпроси
1. Какъв беше разговора между Селви и Гюлизар
те говореха за Юсуф, Селви предупреди семейството на Омер. Когато Гюлизар си тръгваше не видя никакъв пръстен и я попита защо е излъгала Омер. Селви каза че го е направила за да защити Омер( Петан
![difus_good.gif [difus_good.gif]](./images/smilies/difus_good.gif)
)
2.в автобуса Гюлизар кои думи на Омер си спомняше ?
тя не си спомняше думите на Омер , тя беше потънала в мисли само за сина си
3. какво каза мъжът на Фатма когато майка й я водеше към вратата
" ако сега излезеш от вратата никога повече няма да се върнеш тук" Фатма помисли за детето и си остана вкъщи
4.майката на Дефне какво искаше от нея ?
майка и говори с нея и каза че ако приеме офертата на Саджит той ще им даде пари , коли , къща , а синът и ще бъде наследник на холдинга ,но Дефне не се довери )не вярва) на майка си и я изгони
5.Керем какво говори с майката на Дефне
Керем се опита да убеди Назан да не свидетелства в съда , но тя е заслепена от парите на Саджит и не прие
Петан коментара ти за тьорето в ЛиН ми хареса и твоя и на Хипи постовете са смислени , има неща който не приемам изцяло , но и на мен там не ми се пише вече , за мен филма свърши с него и коментарите и емоциите ,но заради нови участия на Мурат хвърлям по едно око