ASI-BG.COM • Виж темата - Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Май 09, 2015 9:34 am

Изображение
Анонс к 84-ой серии, русск. суб.
превод от хърватски написа:Кадрие: От самото начало съм знаела, че Шамверди не могат да бъдат сломени.
Кендал: Първи ден от новата игра, но този път аз ще играем по моите правила.
Кенан: Веднага ми намерете Кендал! Някой му е помогнал.
В кафето: Ще вземем масите.
Ада: Какво правиш?
В кафето: Не ме принуждавайте да употребявам сила.
Нарин: Вземи това и това, и това ...
Огюз: Дениз, замълчи!
Дениз: Пусни ме!
Огюз: Махай се!
Мелек: Какво правиш, майко?
Кадрие: Тръгвам си оттук.
Йозлем: Това вече е мой дом.
Кадрие: Ето ти го, вземи го и живей както искаш.
Ада: Излизайте! Ще извикам полиция. Това е наше.
Ебру: Излъгали са ни.
Сибел: Пусни ме!
Баран: Чичо ми прехвърли пълномощията си.
Сибел: Йозлем, недей! Недей!


@ PoisonIvy1990_.forum.hr

Изображение Месут Акуста е бил за последно в болницата за отстраняване на метална шина от коляното. Пуснал е снимката с благодарност към лекарите. Да му минава бързо! [difus_victory.gif]
Изображение 84. Bölüm Özeti | 15 Mayıs Cuma
Кендал се спасява от ръцете на Кенан. Бягството на Кендал, което Кенан не е предполагал, ще започне да го притиска . От друга страна Рустем, който е помогнал на Кендал, преследва свои цели.
Г-жа Йозлем, парадирайки с властта си, не може да си намери прислужница и си го изкарва на Сибел.
Съдия изпълнителят, който е дошъл в кафето, хвърля в шок Нарин и Ебру. Tе отново изпадат в безисходица.
Kendal, Kenan’ın elinden kurtulur. Kenan’ın hiç hesaba katmadığı bu Kendal hamlesi, Kenan’ı köşeye sıkıştırmaya başlar. Diğer yandan Kendal’a yardım eden Rüstem, kendi hesaplarının peşindedir.
Özlem Hanım Ağalığını ilan eder ancak etrafında ağalık yapacağı kimseyi bulamayınca Sibel’den hesap keser.
Diğer yandan kafeye gelen haciz memurları yüzünden büyük şok yaşayan Ebru ve Narin, yine bir çıkmazın ortasında kalırlar.


Финал с еп.88 на сезон 3 - 12 юни 2015 ! Продължава септември със сезон 4 като ще има промени в актьорския състав,
без тези на Кендал, Ебру и Йозлем
!

Изображение шок2:


TOTAL/15 май 2015/ еп.84
1 KARAGUL FOX TV 20:44:38 23:43:41 6.99 19.77
...
АВ
1 MEDCEZIR STAR TV 20:43:11 23:32:52 4.96 14.33
2 KARAGUL FOX TV 20:44:38 23:43:41 4.59 13.31
Изображение
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Май 16, 2015 9:41 am

Изображение
85. Bölüm Fragmanı (22 Mayıs 2015 | Cuma)
Интересно икономката откъде знае за Баран, след като се предполага, че бебето е било взето още в болницата. Не вярвам и тя да е била при раждането. Нарин го гледа известно време в къща с помощта на майката на ... (забравих му името). После се завръща в Халфети с бебето.
Освен Мурад да се е изпуснал или тя е послушала някакъв негов разговор.

Анонс к 85-ой серии, русск.суб.
ИзображениеИзображение
Твоето първо дете... което Мурад каза, че е умряло ... не е мъртво!
Синът ти ... твоят син е жив! Твоят син е жив!

Резюме еп.85
Изображение Кендал е в конака и обмисля изпреварващ ход на Кенан. Жените са в паника, когато Кендал разбере за Йозлем и Касъм.
Изображение Йозлем се прибира и смята, че е опасността е избегната, но Кендал е разбрал и насочва пистолет срещу нея.
Изображение Баран заминава за Истанбул, за да реши проблема с кафенето. Ебру заминава след него. Тя не осъзнава, че там ще изпадне в шок. Тя научава, че първородният й син е жив.

http://izleyiciplatformu.com/haber/6676 ... eview.html

Изображение Нарин: Ебру, Баран го няма.
Ебру: Тръгвам сама и ще го намеря.
Ада: Знаеш ли, понякога ти се чудя? Ако Баран беше твой син, ти само за него би мислила!

На 14 май е сниман еп.87 Изображение
Баран в някакъв архив трябва да търси акт за раждане мисля: Изображение
Нарин отново припада и навярно я мори болест мисля: Изображение
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Май 23, 2015 9:40 am

TOTAL/22 май 2015/ еп.85 Изображение
1 KARAGUL FOX TV 20:44:10 23:49:08 8.64 23.43
АВ
1 KARAGUL FOX TV 20:44:10 23:49:08 6.53 18.61

На нашето внимание е резюме на еп.85 онлайн по време на излъчването от @ morski briz [11363_980.GIF] Изображение
Кадрие пита Кендал защо не се е обадил, че се прибира. Той казва, че искал да ги изненада. Кадрие казва, че идвал чак от Анкара, а те как го посрещали. Кендал се кефи, че още по-голяма изненада предстояла. Искали да отидат в Анкара, но на Кенан не му останало време да ги заведе. Кендал казва, че щял да му потърси сметка и затова и за други неща. Баран пита какво са казали докторите и Кендал казва да потърпи- всичко щял да им разкаже. Емине пита какво ще стане с Йоз....
Кадрие казва да не му казват, но Мелек се притеснява, че Баран няма да мълчи. Той пък беше на път да разкаже, но Мелек каза, че баба му го вика. Майката наЙоз я съветва да се примири и да помоли за прошка. Всички се опитват да кандардисат Баран да мълчи. Майката на Йоз и казва още сега да отива в конака. Нейното място било там- да поиска прошка. Кендал праща Баран да му донесе пистолета. Искал всички да бъдат тази вечер на масата- да отидел да им каже Баран. Ебру съобщава и на момичетата, че Кендал се е върнал. Фикрие и Кенан се срещат пред вратата. Кен и казва, че Кенан се е прибрал. Влизат и Кендал му казва- щом е дошъл ще има да разказва. Кендал казва на Емине да сипела и на Кенан- той много обичал такива гозби. Кенан казва, че всичко зависело от живота- каквото ти поднесе-това ще ядеш. Кендал казва, че имат да си говорят за много неща. Кенан казва, че докато си говорят могат и да разкажат интересни неща. После има игра на думу или по-скоро надприказване- чия тайна е по-страшна. Кендал размахва пистолета и Кадрие стреснато му казва да го прибере. Хората на Кен са хванали един от помагачите на Кендал, който би могъл да го издаде. Той дава тел на Кендал. После му казва, че се правел на много умен, но да внимава да не сбърка. Докато Кендал разпитва Баран какво се е случило идва Йоз. Приготвили са легло на Кендал в стаята на Емине.
Кадрие казва на Йоз, че е дошла май за да я убие Кендал./ и прекъснааа/… Йоз казва, че тя не е престъпник, а този който е убил детето и. После започва да изрежда още техни грехове- стига до Баран и Нарин. В този момент идва Ебру и пита за какво говорят, но я замотаха набързо. Йоз им каза да спят спокойно- те са честни и открити, само тя е грешница. Баран обаче не издържа и я напада. При разтърваването Йоз отново намекна за Баран. Кендал пита защо викали, но Асъм го успокои- да не се притеснявал за нищо. Айше отива при Баран и се опитва да го накара да не се горещи за да имат спокойствие. Казва, че дертовете с кафенето я тревожели, но повече се страхувала от неговите внезапни избухвания, страхувала се за него и за тях двамата. Йоз отива при Кендал. Тя трябвало да стои при него. Казва на Кендал, че била при него за да се грижи за него и той бързо да се възстанови. Нарин търси Баран. Той изпраща съобщение на Ебру, че е в Истанбул при собственика на кафенето.
Ебру се обажда и пита Баран как така е тръгнал без да каже на никого. Моли го да и даде адреса, но той изключва тел си. Преди това Нарин каза, че той не е ходил по-далеч от близките градове. Йоз е направила закуска на Кендал. Обажда се Рюстем- притеснявал се, че делата им трябвало да вървят в правата посока- вероятно има пред вид срещата с Кен. Кендал го успокои. Ебру отива в Истанбул.Мая реши, че отива заради кафенето. Малкия изпраща рисунка за Севим. Ада чу за Баран и се ядоса, че отивала за да не се загуби малкия Кендал. Йоз направи поредния намек за Баран и Нарин и каза най-сетне да си затвори устата. Йоз каза, че нямало полза- истината рано или късно щяла да излезе. Кендал щял да ходи във фабриката, а Йоз щяла да го изпрати. Фикрие пита Кен от какво е притеснен- той казва да не се притеснява- имал проблеми в работата си. Кендал вика леля си в конака- имал работа с нея и щял да и прати кола. Кен се притесни, но нищо не предприе. След като я разходиха, Кендал отиде на посещение. Каза, че двамата трябва да отидат във фабриката- имал изненада за Кен. Баран се ядоса, че Ебру е дошла да го търси.блъсна го кола и се скара с шофьора, че не гледал къде кара. Кендал показва на Кен как щял да наревава за него пред всички и пита дали му харесвало. Кен го пита така ли е ревал и за Фърат. Мелек се опитва да търси сметка на Йоз за лицемерното и държание с Кендал, но Йоз каза да не и се меси. Нарин пита Ебру дали е намерила Баран, тя каза, че не е. Кендал каза, че както се е справил с Мурат, Фърат и всеки, който е против него, така и с Кен ще се справи със собствените си ръце. Кен казва да стрелял и той приготви пистолета. Кендал казва, че така не ставало- нямало да го боли. Кен казва, че не можел да го убие, докато държи неговия човек. Кендал нареди на хората си-оня ако си отворел устата да го убият. После говори, че не го убивал заради майка си и неговата майка. Предупреди го да внимава какво говори с тях. Оуз идва да търси Кендал. Нарин каза, че е отишъл във фабриката. После каза, че не знаел как ще продължи да живее без нея, но щял да опита. Нарин каза, че не съжалявала за нито едн съвместно преживян миг, но пречките не им позволявали да са заедно. Докато Ръза се тюхка за Кендал му се обаждат, че се е върнал във фабриката. Кендал посреща Оуз с насмешк- излязъл ли бил вече от затвора. Оуз му казва, че го вика прокурора. Кен се заканва Кендал жестоко да съжалява за днешния ден. Прокурора занимава Кендал с това, че е принудил момичето да наапише лъжлив донос. Той казва, че не е принуждавал никого за нищо- баща и го е направил, но не тогава, а сега и то за да измъкне Оуз от затвора, но той не искал повече да се занимава с това. Ебру откри Баран и се обадиха, но собственика на кафенето го нямало.
Ебру успокои Нарин, че са заедно, но не искала да и казва подробности. Нарин каза, че и поверява Баран. Ебру се опита да накара Баран да не се сърди на майка си, но той каза да не му се меси. Емре разколеба всички да не кандардисват Мая да ходи с тях на пазар и излезе с нея. Баран се строска на собственика, че те били Шамверди и никой не може да се държи неуважително с тях. После Ебру се опитва да спаси кафенето- то било надежда за дъщерите и. Собственика им дава отсрочка с някакви условия и Ебру се съгласи с тях. Ебру се обажда за кафенето. Ада пита дали е намерила Баран и после разбира хубавата новина. Казва на майка си, че е жена №1. После казва на Сердар да не е посмял да каже нещо, защото той преди това я увещаваше, че Ебру е в Истанбул не само заради Баран. Ебру реши да покаже града на Баран. Ръза най-сетне се добра до Кендал. Кендал пита за Касъм и Ръза каза, че е в затнора. После разказа всичко и Кендал полудя. Йоз е на посещение на Касъм. Баран каза, че Истанбул му харесал, но бил много голям. Ебру казва, че бил голям и със свой живот. В него имало всякакви хора и всичко за което можел да си повисли. После Ебру обясни за рисунката и че трябва да я отнесе на Севим. Двамата тръгнаха при нея. Йоз казва, че е дошла за да му каже, че всичко между тях е приключило и тя за него вече е госпожа Йоз После и каза“Госпожо Йоз отнесете поздрави на моята голяма любов-Йозлем. Може да съм я загубил, но тя ще живее в сърцето ми“ Кендал крещи в конака и Сибел и Кадрие се досещат, че е научил. Йоз си шепне“ Свърши Касим- и да искаме и да не искаме, свърши.“ Ебру разсъждава за живота и за съдбата. Кендал крещи защо не са му казали за Йоз и Касъм. Ебру среща дъщерята на Севим и тя я отвежда при майка си, за която лекарите са казали, че изживява последните си дни. Кендал крещи никой да не му се меси- щял да убива Йоз.
Севим казва, че не може да умре с тайната, за която е обещала да мълчи и да отнесе в гроба. Казва, че това винаги и е тежало Ебру показва рисунката, но тя продължава и я моли да и прости за това, което е премълчала. Знаела, че е лошо и много съжалявала за стореното. После казва“Синът ти е жив“
Къща, в която живее Севим, ѝ е дадена от Мурат, в замяна на това да пази тайната, че първото дете на Ебру е живо. Къщата с басейна е предишната дом на Ебру, децата и Мурат. Трябваше да почакат, да разрешат новите собственици да я разгледат, но Баран се отказа и си тръгнаха.
превод от руски написа:Изображение Йозлем и Касъм
- Йозлем, жива си! Слава на Господ!
- Значи дойде?
- Дойдох.
- Много добре изглеждаш.
- Благодаря.
- Значи дойде?
- Дойдох да ти кажа две думи.
- Не ти ли казах, да ме оставиш на мира? Не ме остави. Казах ти, че се уморих. Не ме чу. Сега по-добре ли ти стана?
- Евала, по-добре ми е. В крайна сметка така излиза.
- Много добре стана. След това няма да се появяваш пред мен. Ако ме срещнеш на пътя, по друг поемай. Ясно? Ще си извръщаш главата на другата страна. Не се изпречвай повече на пътя ми. Да, и ... Кендал Ага се върна в конака.
- Ага?
- Ага. Каквото и да се случи, той е мой законен мъж. Какво ти казвах ...а, ако тези събития се разчуят, ще кажеш, че те неправилно са разбрали. За всичко, което се случи с мен, ти си виновен. Ти ще ми изчистиш (името), без да ме замесваш.
- Йозлем ...
- Госпожа Хозлем.
- Йозлем! Стига, разбтрах те.
- Добре, щом си разбрал. След това така ще се държиш.
- Госпожа Йозлем, кажете на Йозлем, че много я обичам.
Изображение
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Май 23, 2015 10:44 am

Изображение
86. Bölüm Fragmanı (29 Mayıs 2015 | Cuma)
Изображение
http://vk.com/karaguldizi?w=wall-53020197_34950
Анонс 86-й серии с русскими субтитрами!
превод от хърватски написа:Eбру: Дали Мурат ми е казал истината, че синът ми е мъртъв ... Може ли синът ми да е жив?
Нарин: Майко, знаеш ли какво означава да имаш дете в ръцете си, което не ти принадлежи, когато те женят за човек, който не ти принадлежи, когато и твоята душа е като призрак в дом, който не ти принадлежи?
Кадрие: Ще ида да говоря с Огюз, нека дойде да те поиска.
Eбру: Ще кажа да отворят гроба.
Баран: Какво?
Кенан: Какво е написал Мурат в продължението на писмото?
Йозлем: А по-късно заедно ще избягаме.
Сибел: Не ме докосвайте, на никой няма да дам сина си.
Кендал: " И заслужавам смърт". Пиши!
Eбру: Ако не си там, къде си, синко?
@PoisonIvy1990_forum.hr

Изображение Има нещо, което не разбирам. Ебру казваше на Нарин, че не знае даже гроба на първородното си дете, а изведнъж се оказа, че има такъв, даже има и име -Дениз. Защо Мурад не й е казал поне за гроба на бебето мисля:
Изображение Очаквам Йозлем да изпее ария на клеветата за Сибел и Касъм, за да се защити от Кендал. Естествено, че ще се опитат да изгонят Сибел от конака, но без наследника на Кендал [277.gif] Остава да виси още една тайна - за бащата на Айше ...
Изображение
Мехди Ага расте със сериала [gdance.gif]

86. Bölüm Özeti | 29 Mayıs Cuma 20.00'de Изображение
След като разбира, че първородният й син е жив, Ебру започва да търси доказателства. Обаче, това няма да е толкова лесно, колкото тя си е мислила. Обръща се към Кенан за помощ и той, използвайки връзките си, открива пътя на Ебру за информацията, която търси, както и да разкрие гроба, където сина й е бил погребан.
Битката между Кендал и Кенан продължава. Докато Кендал си мисли, че е надхитрил Кенан и в него са всички доказателства, с които е разполагал Кенан, то Кенан открива писмо от Мурад, в което той още веднъж говори за Кендал.
В същото време Огюз и Нарин вземат решение да прекарат нощта заедно. Мечтата им е да бъдат семейство и след тази нощ съдбата може и да им се усмихне и Кадрие да им разреши да се оженят.
Когато Кендал узнава за отношенията между Йозлем и Касъм, той се изправя между двамата в затвора. Той има друг план за Касъм, а към Йозлем отново насочва пистолет..

http://izleyiciplatformu.com/haber/6737 ... eview.html
Oğlunun ölmediğini öğrenen Ebru, kendi gücü yettiğince bulabildiği ipuçlarının peşine düşer ve aramaya başlar. Ancak bu, düşündüğü kadar kolay bir süreç değildir. Kenan’dan yardım ister. Kenan’ın gücünü kullanıp yolları açması sayesinde Ebru, olması gerekenden daha kısa bir süre içinde istediği izinleri alır ve oğlunun mezarını açtırır.
Kendal ve Kenan’ın bitmeyen savaşı devam etmektedir. Kendal, Kenan’ı alt ettiğini ve elindeki tüm delilleri aldığına inandığı sırada, Murat’ın mektubunu bulan Kenan, Kendal’ı yeniden kıskıvrak yakalar.
Diğer yanda Oğuz ve Narin yaşayamadıkları sevdalarının bir anısı olmak üzere birlikte bir gece geçirmeye karar verirler. Bir aile olmanın hayalini kurdukları bu geceden sonra belki de kader ilk defa onlara bu konuda güler ve Kadriye ana evlenmelerine izin verir.
Özlem’in Kasım’la ilişkisini öğrenen Kendal, Özlem ve Kasım’ı hapishanede yüzleştirir. Kendal, Kasım için başka planlar kurarken, Özlem yeniden Kendal’ın silahının namlusundadır.

Изображение

Черный цветок / Karagül/ с руски суб до еп.62
http://great-tv.ru/turetskie-serialy/ch ... ok-karag-l
Karagul - Crna ruza - epizoda 77
http://natabanu.com/serija/karagul.html
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Пет Май 29, 2015 6:14 pm

Изображение Снимките на сезон 3 са приключили!
еп.86
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
За да се спаси, Йозлем ще изпее ария на клеветата за Касъм и Сибел! Кадъните естествено, че няма да я защитят [277.gif]
Изображение


TOTAL/еп. 86/ 29 май 2015
1 KARAGUL FOX TV 20:43:13 23:55:03 8.80 23.56
АВ
1 KARAGUL FOX TV 20:43:13 23:55:03 5.69 15.09

Има резюме на част от еп.86 онлайн по време на излъчването от @ morski briz [11363_980.GIF]
Изтървах повече от половината, но ….. [yahoo_10.gif]
Кендал казва на Сибел да даде Мехти на Йоз. Сибел питакакво е направила и за какво ще я прави курбанКендал крещи да си затвори устата, о Йоз да отнесе детето горе. Сибел продължава да пита и казва, че тя е най-големия дерт на Йоз и тя е излъгала нещо занея за да спаси себе си. И казва, че ако е за Касъм всички знаят. Йоз твърди, че е научила за тях двамата с Касъм и само се опитала да му потърси сметка, но Кадрие грешно я е разбрала. Кендал си спомни какво му е казал Ръза, че са ги намерили в хотел и каза на Йоз да върне детето. Каза, че ще разбере истината- Йоз да тръгвала с него. Сибел превъртя и казва, че на никого няма да даде детето си. Жените в конака се досетиха, че Йоз нещо е излъгала, но се питат къде я е отвел. Ебру разбира, че състоянието на икономката е безнадеждно и се топи от болка как ще разбере нещо повече. Каза на Баран, че до последно ще се надява да разбере нещо от Севим. Кендал е довел Йоз при Касъм за да разбере от него истината. Сибел се опита да избяга от конака, но не я пуснаха- така наредил Кендал. Оуз отиде при Гюлсум.
Кендал иска Йоз да отиде сама при Касъм и да му докаже, че е права. Ебру е в регистъра- вероятно- казва, че синът и се е загубил. Казват и че няма дете Шамверди, но тя казва, че е научила, че е живо. Йоз казва това, което и нареди Кендал- че и липсвал и щяла да го чака, за да избягат после. Касъм разбра, че е в опасност и пита какво говорела. С две думи- спаси я.
Служителя казва, че е записано мъртвородено дете. Ебру си спомня, че детето се е родило и е проплакало. Казва, че трябва друго да се е случило. Кендал пита какво имат двамата с Йоз. Касъм си спомня разказа на Йоз и разказва почти същата версия на Йоз- научила, че Сибел е бившата му жена и искала да го спре- да не стане по-лошо. Била му казала да се махне от града и дори му занесла пари. Ада се опитва да се свърже с Ебру, но не успява. Ебру казва, че добре си спомня, че детето е било живо и казва, че след това нещо се е случило. Адвоката на Кенан е поискал да разпитат ГЮлсум с цел да разбере реакцията на Кендал- не разбрах точно, но май ще се опита да докаже, че той е манипулирал момичето. Ръза каза на Кендал за какво е идвал Оуз и Кендал нареди да му заведат баща и. Ебру е на гроба на детето. Казва, че Мурат я е излъгал. Баран пита какво ще прави. Тя каза, че ще изрови за да види има ли трупче. Кендал пресреща Гюл и баща и , дава им пари веднага да заминели с автобус далече. Ебру прави постъпки за отваряне на гроба, но и отказват. / и прекъснааааа/Оуз е донесъл всичко, което Нар изхвърли. Казва и, че знаел колко много обича Баран и не искал тя да страда. По-добре било той да страда отколкото тя. Ада и сие явно разглеждат друго помещение за кафе. Емре е оптимист, че могат да направят от дупката чудно местенце. Ебру се обажда и казва, че ие излязла работа и ще се забави. Кадрие казва да не се тревожи. Рюстем казва на хахото, че има големи планове за него и да не се занимава със сестрата. Нар е притеснена за Баран, но Кадрие казва, че Ебру е до него. Всички са притеснени от състоянието на Сибел. Съобщиха, че Севим е починала. Сибел пита Йоз спасла ли си е душата като я обвинила. Пита какво ще стане сега- ще остави децата и без майка. Казва колко пъти и е повтаряла да остави Касъм. Сега стигнала до там да посегне и на нея и на децата и. Оф сега схванах- в предната серия собственика им е предложил това кафе- Айше каза, че отива в новото кафене, което е намерила Ебру. В конака Сибел не била гладна. Кадрие пита Кендал какво става и защо нито Сибел нито Йоз слизат. Кендал казва да ги оставят- така било по-добре. Кафенето било далеч и щяла да е необходима кола за да идвали Ада и Мая. И Сердар и Емре крещят, че не може. Оуз идва и пита къде е Гюлсум. Кендал го пита да не би да я криел у дома си. Кенан намери писмото на Мурат до Фърат. От него научи тайната за Баран и разбра, че Мурат е искал Фърат да я разкрие.
Емине се притеснява за момичетата. Кендал казва да не се инттересуват от тях. Кенан се обажда на Кендал-/жалко- забиха в другата посока/ не си казаха нещо важно, обичайните заплахи на Кендал и заканите на Кенан, че щял да види той сега.Нарин искала да говорят с Оуз- измъкнаха се като престъпници. Нар разказва, че като била малка се измъквала от конака и идвала на това място. После пораснала и трябвало да се държи като стабилна жена и не можела да идва тук. Живота и се променил- на никого не искала да навреди. Живота им бил монотонен, само Йоз от време на време променяла по нещо и тя мислела, че това е щастието. После Оуз….. общо взето- бля, бля, бля- романтика на тема що е щастие. Йоз заплашва Сибел, че мислела да я направи курбан за да се спаси. Тя и била отнела мъжа, тя била Шамверди, а Сибел била никоя. Сибел не и остана длъжна и каза, че ще направи каквото трябва за да не остави децата си сираци. Следва поредната закана на Кенан- бил попаднал в голяма беда Кендал. Ебру казва на Кенан за първородния си син и казва, че се нуждае от помощ. Кенан казва, че може да разчита на него. /пак нищо съществено, а общи приказки/ Нарин каза, че не можала да спи и излязла рано-рано на разходка. Кендал предлага да организирали вечеря за Кенан- нали се спасили от катастрофата. Кадрие казва, че не и е до вечери, заради състоянието на Йоз и Сибел. Йоз моли Кенан да и помогне да не разбере Кендал истината за нея. Той и каза да се въоръжи с търпение и всичко ще се оправи. Момичетата се притесняват за Ебру и се обаждат. Тя казва, че има още малко работа. Кенан е изпратил човек при Ебру да и помогне. Кенан показва писмото на Фикрие и пита защо нищо не знае за това. кендал иска да се срещнат. Фикрие пита дали ще каже за писмото. Той каза да не се притеснява. Освободили са шивача. Оуз го посреща. Щял да се погрижи за него, нали си нямал никой друг тук. Нарин казва как се чувства на Кадрие, че цял живот е мислила само за детето си. Кадрие казва, че ще говори с Оуз- те имали бъдеще. Нар се притеснява от реакцията на Баран, но Кадрие казва, че той ще се примири. Кендал казва, че Кенан нищо не може да докаже- Гюл я нямало. Кенан казва, че има друго доказателство и вади писмото. Казва как с него ще докаже вината му. Имало нещо нередно с картата на Кендал. Кенан казва“ЕТо виждаш ли, като нямаш пари нищо не можеш да направиш. Да ти е сладко“ и му подхвърля една банкнота. Хората на Кенан ще отворят гроба. Ебру си мисли какво ще открият и пита“Къде си сине?“
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Май 30, 2015 10:19 am

Изображение
87. Bölüm Fragmanı (5 Haziran 2015 | Cuma)
превод от руски написа:Ебру: Сине!
Ебру: Кажете ми тогава, къде е моят син? Къде е моят Дениз?
Нарин: С години снимката на моето най-голямо нещастие бвх окачила над кревата, а надеждата, увита в нафталин, сложих в този сандък.
Ебру: Как можаха да ми кажат, че синът ми е умрял? Как можаха да ни разделят?
Кадрие: Ти го обичаш до такава степен, че на всички и за всичко затваряш очи.
Дениз: Ти открадна баща ми!
Нарин: Дениз ...
Дениз: Пусни ме!
Кадрие: Но сега всичко ще се промрни ...
Адвокат: Гробът е бил купен точно 10 дни преди официалната смърт на вашия син. Купувачът е Кендал Шамверди.
Кендал: Махай се оттук!
Жена: На раждането на вашия син аз също присъствах.
Кенан: С теб е свършено!
Ебру: Кендааааал !
Кендал: Кой може да се справи с Кендал Шамверди?
Ебру: Къде е синът ми? На теб говоря, какво си направил със сина ми? Отговаряй!
Кендал: Градско цвете, готова ли си да узнаеш къде е твоят син?

Нищо не остава скрито, винаги има свидетел намигане: Изображение Адвокатът на Кенан казва на Ебру, че 10 дни преди раждането на сина й, Кендал е бил купил гроба мисля: )
Изображение Къде е синът ми? Изображение
Изображение Ще има пак сън [yahoo_10.gif]


Изображение "Довиждане, Антеп. До нова среща през август."
Изображение Последната сцена на сезон 3 с Ебру, Ада и Баран. мисля:
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Пет Юни 05, 2015 8:05 pm

Резюме еп.87
Изображение Ебру научава, че гробът на сина й е празен и започва разследване, докато намери отговора, въпреки всички препятствия .... . Веднага отива в Антеп да говори с Кендал. Настъпва денят на острият конфликт между Ебру и Кендал.
Изображение Докато Ебру е в Истанбул, за да разбере какво се е сллучило със сина й, Нарин, без да има представа какво се случва там, се готви за първата стъпка към брак с Огюз. Независимо от драмата на децата на Огюз, Нарин предприема твърди стъпки за тяхното събиране с Нарин, докато неочаквано Баран не се появява в конака. За него е време да се изправи пред истината.
Изображение В същото време Кенан продължава да си играе с Кендал. Кендал нахлува в конака на Кенан, но независимо от всички атаки на Кендал, Кенан продължава с решителни и твърди действия за постигане на целта си. Този път Кендал наистина е притиснат в ъгъла.

http://izleyiciplatformu.com/haber/6791 ... eview.html
TOTAL 05 HAZİRAN 2015 - CUMA
1 KARAGUL FOX TV 20:43:46 23:41:15 7,95 21,12
АВ
1 KARAGUL FOX TV 20:43:46 23:41:15 5,72 14,78

На нашето внимание е резюме на еп.87 онлайн по време на излъчването от добрата душичка @ morski briz [11363_980.GIF]
Милионите на Кендал били блокирани. Кадрие събра снахите на разговор, без Йоз, разбира се. Казаха на Ебру, че гроба е празен. Човека на Кен го информира за гроба. Ебру пита къде тогава е сина и. парите били блокирани с подписа на Йоз. Кендал нареди веднага да я доведат. Кадрие каза за решението си за Оуз и Нарин. Йоз, естествено я поздрави. После каза, че за нея не можело, но за Нарин всички били готови да я защитят, но щяли да видят като дойдат Кендал и Баран. Ръза каза, че Кендал я търси заради документи. Кен научи, че Ебру е припаднала и нареди да не се отделя от нея. Емине каза, че Йоз е права за Баран, но Кадрие каза, че ще се примири накрая и отиде да се обади на Оуз. Шивачът ще живее с Оуз, макар, че им каза да го откарат на хотел. Парите не могат да бъдат разблокирани- имало изхарчени, имало и прехвърлени по други сметки. Йоз каза, че го е направила по съвет на Кенан. Ебру е припаднала от стрес, но не било страшно. Шивача започна да разказва за шивача, който го е учил на занаят, но каза, че е дълга история и друг път ще им я разкаже. Кадрие отивала при Оуз- имали да говорят нещо важно. За да спре да я навиква Кендал, Йоз успя да изсипе новината за Нарин и Оуз. Баран излъга Ада, че Ебру е в тоалетната и затова той вдигнал телефона и. Кендал пристигна и започна да ги напада за решенията, които вземали без него. Ебру се събужда и казва, че трябва да намери сина си. Кендал идва при Кен и му казва да се маха оттук. Кен отпраща майка си и го пита какво иска. Кендал го пита защо е дошъл? Кен му казва, че е дошъл да се наслаждава на сеирите, които сътворявал и му изброява всичко. Казва, че той вече бил тук и щял да е подкрепа за всички, които мачкал Кендал. Щял да стои тук докато видел, че си е получил заслуженото за всичко сторено, докато всичко негово станело на парчета. Доктора каза, че Ебру трябва да почива, но тя отново скочи- трябвало да разбере кой и с какво я е лъгал. Кадрие каза на Оуз, че ще му даде Нарин ако и обещае да я обича и пази, ако се грижи за нея. Оуз обеща. После каза, че трябва да защитят любовта си пред Баран и Дениз. Ебру казва, че Мурат я е лъгал, а другите премълчавали пред нея, но била сигурна, че знаят нещо. Оуз каза, че на другата вечер ще отиде да иска Нарин, поиска адреса на кафенето и отиде да говори с Дениз. Оуз успокои Нарин, която се страхувала много. Кадрие каза, че ще трябва да се справят с Баран като го поставят пред свършен факт. Нарин каза, че трябвало предварително да поговори с Баран, защото Кендал е казал, че ще дават отчет на Баран за това. Кадрие каза, че е важно тя да бъде щастлива. Ебру и Баран отидоха в болницата и направиха скандал на доктора, че не иска да им каже истината. Лелката, която е била свидетел тръгна след повиканите полицаи. Оуз се опита да поиска помощ от Елиф. Тя остана с впечатление, че той ще и предложи на нея, защото каза, че трябвало да подреди живота си и се притеснявал за Дениз. До нея трябвало да има загрижена поне като майка, жена и после обяви, че мисли да се ожени за Нарин. Елиф съкрушена избяга без да каже нищо.
Ада пита Сердар какво крият от нея. Сердар каза какво ще става. Ебру казва какво са искали, но полицаите казват, че не е този начина. Ебру се обажда на човека на Кен и казва къде са. Полицая казва, че ще ги задържат за хулигантство. Дениз пита баща си за какво иска да говорят. Той казва, че е помолил Елиф за помощ, но трябвало сами да разрешат проблема и докато спомене, че тя знаела, че той е влюбен в Нарин и тя подпали. После започна да нарежда, че му вярвала, но не вярвала той да я кара да харесва жената, която е причина за смъртта на майка и. Кен отговаря на майка си, която пита защо Кендал е ядосан, че е защото му дължи отмъщение за всичко, което са били принудени да преживеят. Дължал го и на другите, които са пострадали от него. Обадиха му се за Ебру. Кендал си спомня думите на Кен, че ще се справи с него лека-полека, че всичко ще стане на парчета, че парченце по парченце ще загуби всичко. Ръза не искал да го оставя сам да не му се случело пак нещо. Емине е взела детето като видяла, че Сибел спи. Ебру и Баран щяли да ги освободят сутринта. Кадрие моли Сибел да не се плаши, знаела, че Кендал я е изплашил, но тя била там и нямало да позволи нищо да им се случи. Шивача иска от Оуз да му разкаже какви дертове има. Елиф изпрати смс, че Дениз е при нея. Нарин казва, че от едната страна е Баран, но от другата е нейното щастие и се опитва да се самоубеди, говорейки на Мурат, че постъпва правилно, защото има право на щастие. Момичетата казаха на Айше. Тя каза, че сега Баран ще полудее. Ебру пита Баран защо го е направил Мурат- бил му баща и може би го разбирал, но тя не можела- скрил от нея и за Нарин и за него самия. Защо го бил направил. Кое го е накарало. Как е могъл да я лъже и да я гледа как оплаква живото си дете и да мълчи. Страхувала се от това какво може да научи. Нарин отива при Елиф за да говори с Дениз. Пита я какво има против нея. Тя не била ничий убиец. Елиф казва да си отива от дома и иначе щяла да повика полиция- това бил нейния дом. Нарин казва, че е права, но Дениз тръгвала с нея. Тя обичала баща и и трябвало да си изяснят отношенията. На улицата казва, че баща и я чака и се тревожи за нея. Каза и да вика, но да разберат. Пита я грях ли е, че обича баща и. Дениз каза, че е грях и се разплака. Кендал се обади на Рюстем и каза, че е зле. Той каза, че ще му изпрати хората си да го вземат. Разказа му за загубените милиони, заради Йоз. Оуз дойде да прибере Дениз, след като Нарин му се обади. Ебру дава и своето одеало на Баран за да поспял. Той я пита какво ще прави и тя каза, че не може да спи. Той каза, че има, но тя каза, че е студено-давземел и нейното. Сердар отивал в кафинето, трябвало да е до Дениз. Оуз отивал да благодари на Нарин. И Ада поздрави Нарин и и пожела лесно да се справи с гнева на Баран. Оуз остави шивача на пазара- щял да се поразходи и после се обади на Нарин за да поговорели. Кенан привика Йоз. Нарин пита как е Дениз. Оуз каза, че не е била добре през нощта, но ще се съвземе и ще приеме любовта им.
Ебру звъни на Ахмед-човека на Кен – и каза че са в лобито на хотела. Обади се Ада. Ебру и каза за смъртта на Севим. Лелята от болницата прати белегка. Ебру я догони и я пита за бележката. Тя призна, че тя я е писала. Човека на Кен предаде някакви документи и каза да не казва на никого за тях. Оуз каза че толкова много я обичал, че нищо не можело да го откаже. Лелята каза, че детето било живо. Изнесли го в градината, където чакала някаква жена, но не можела да я опише, защото било много тъмно. Йоз казва, че това било някаква беля на главата на Кендал, но не разбирала каква и трябвало да го скрие. Доктора наредил да напишат, че детето е починало 5 мин след като се е родило. Тя не била казвала на никого, защото се страхувала. Ахмед каза, че гроба на детето е купен от Кендал. Той е направил и всичко по погребението. Ебру казва на Баран, че се връщат в конака защото там били отговорите на нейните въпроси. Нарин се притеснявала, че Баран пак ще полудее и накрая ще го загуби. Оуз разказа на шивача, че се притеснява за Дениз, но няма да се откаже и понеже той му бил като истински баща го помоли той да поиска Нарин. Кендал пита Нарин дали е измислила какво ще обяснява на Баран. Няма работници- фабриката била бом-бош, няма пари за заплати, явно. Оуз се притеснява да не закъснеят. Ебру пита къде е Кендал и тръгва при него. Момичетата си говорят, че Дениз сигурно пак е луднала. Хааааааааааааа шивача и Кадриееее -ески ашк-/стара любов/. Ебру каза на таксито да не я чака. Пита къде е сина и, който е взел. Какво е направил със сина и.

Докато бяха заедно с Рюстем говореха за нещо, което били решили за"жената". Понеже не схванах какво имаха предвид не го написах, пък и си помислих, че може да не съм разбрала- нищо такова да не са казвали, защото Кендал беснееше за тези 20 млн. и можеше да се отнася за Йоз, можеше и за онази- сестрата, севгилито на неговия хахав син. обаче явно е станало дума за някакъв стар план с Фикрие
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Съб Юни 06, 2015 10:02 am

Изображение
Сезон Финал 88-ой серии, Анонс с русскими субтитрами)

превод от руски написа:Кадрие: Твоят син е БАРАН !

Изображение Ебру: Нарин, моля те, кажи ми къде е моят син? Със собствените си ръце разрих гроба на сина ми. Там го нямаше, нямаше го...
Ебру: Къде е синът ми? Къде е синът ми, който откраднахте от мен?

Изображение Кендал: Заради своя син си готова да изгориш всичко наоколо, но човекът, който си обичала, ти е направил най-лошото, което е възможно. Ебру, ти си на такова място, където приятелят си разменя мястото с врага, а дяволът с ангелът.
Eбру: Къде е синът ми?

Изображение Кендал: Ще омъжа Мелек за сина на Рустам.
Мелек: Ненавиждам те! Ненавиждам те!

Резюме еп. 88 /финал на сезон 3/
Кендал е принуден да се изправи пред Ебру и да отговаря за най-голямата лъжа в своя живот. Той я ипраща при Кадрие. Все пак, в последната минута Кендал научава друга истина за Ебру. Ебру отново е в смъртната челюст на Кендал. Известно време тя е в болница в безсъзнание. Идвайки на себе си, тя веднага се отправя в конака. Неизбежен край идва между нея и Нарин.
Междувременно Баран се появява на годежа на Нарин и Огюз. Тази ситуация му идва в повече, отколкото може да се справи, той напада Огюз. Този път Нарин не мълчи и тя му изнася урок за живота си.
Когато Ебру е в болницата, Баран е между Ебру и Нарин, без да предполага, че това е затишие пред буря.
По време на тези събития Кендал продължава да привежда в действия плана си, който Кенан не очаква, и хвърля последния си най-голям удар.
Кендал иска да остане лоялен към даденото обещание на Рустем. Той обявява решението си да даде Мелек на сина му Мердан. Когато Сабри разбира за това, бяга от затвора. Мелек, която не знае за това, не приема съдбата си и избира смъртта.
http://izleyiciplatformu.com/haber/6833 ... inale.html
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Re: Karagül /Черна роза по tv7.bg и FОХ.tr

Мнениеот petan » Пет Юни 12, 2015 7:59 pm

Започна излъчването на финалния еп.88. Тази вечер рускините правят онлайн превод в Контакта тук http://vk.com/karaguldizi?w=wall-53020197_36561
Който разбира руски може да следи епизода и превода в два прозореца на PC -то [newsm08.gif]
Приятно гледане игра:
Финална част на еп.88: Ебру научи, че Баран й е син, но той не разбра намигане: Това ще бъде тайната на слдващия сезон!
Видео от : dailymotion.com


TOTAL12 юни 2015/ еп.88 /финал сезон 1/
1 KARAGUL FOX TV DIZILER 9.23 26.04
АВ
1 KARAGUL FOX TV DIZILER 7.91 23.56
Аватар
petan
Глобален Модератор
Глобален Модератор
 
Статус:
Мнения: 7771
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 9:09 am
Местоположение: София
Пол: Жена

Предишна


  • Advertisement

Назад към Други

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron